RIP Shimon Peres (1): Het grote bedrog van de Oslo Akkoorden 23 jaar geleden

RIP Shimon Peres 2 augustus 1923 – 28 september 2016

hussein-arafat-mubarak-rabin-peres
Het Witte Huis in Washington, 13 september 1993. Ondertekening van de Oslo Akkoorden: van links naar rechts: koning Hoessein van Jordanië; PLO-terroristenleider, aartsleugenaar en bedrieger Yasser Arafat; president Moebarak van Egypte; helemaal rechts de Israëlische premier Yitzak Rabin en minister van Buitenlandse Zaken Shimon Peres. Hun gastheer VS-president Bill Clinton is op deze foto niet te zien.

Arafat en de zijnen [waaronder Mahmoud Abbas] bleken echter ondermaatse acteurs te zijn in een slecht gespeeld toneelstuk. Hoewel de Akkoorden wel een einde maakten aan de Palestijnse Stenenoorlog – de Intifada – bleken ze korte tijd later maar weinig meer in te houden dan de typische Arabische leugens en misleiding verpakt in Westers inpakpapier. Enkel de Israëliërs begrepen de listen van Arafat: een zoveelste akkoord met de Arabieren dat nog minder waard was dan het papier waarop het werd geschreven.

peaceThe Gentleman and the Crook
Shimon Peres en Yasser Arafat’s “Peace” – een barslecht theaterstuk… het woord “vrede” betekende voor de eerste precies het tegenovergestelde voor de tweede

Deze akkoorden hielden onder meer [beperkt] Palestijns zelfbestuur in [uitgeoefend door de hiervoor speciaal opgerichte Palestijnse Autoriteit – kortweg PA genoemd], maar vormen voor Arafat en Co in wezen slechts een fase in het proces op de weg naar de uiteindelijke vernietiging van Israël en de concrete uitvoering van de aangekondigde genocide op het Joodse volk van Israël. Zijn opvolger Mahmoud Abbas zal na de dood van zijn icoon Arafat in 2004 deze politieke tactiek in al haar consequenties overnemen en verder zetten.

Sinds de ondertekening van het “vredesakkoord” met de Palestijnen vandaag ruim 23 jaar geleden, werden tot nog toe bijna 1700 Israëliers vermoord tijdens aanslagen, steekpartijen en gevechten. Dit jaar 2016 werden tot nog toe 14 Israëli’s gedood tegenover 28 het jaar voordien. Dàt is wat Palestijnen begrijpen onder “vrede” met Israël!

door Brabosh.com