Caroline Glick veegt op 4 minuten elke kritiek tegen de nederzettingen van tafel +video


Caroline Glick shut down the debate with this bombshell speech

Waarom mogen de Joden zich wel vestigen in Parijs, San Francisco, Londen, Amsterdam en Antwerpen maar niét in Judea en Samaria? En waarom is het feit dat er in Oud-Jeruzalem Joden wonen een obstakel voor de vrede? Dat is het uitgangspunt van Caroline Glick in deze vlijmscherpe toespraak.

♦ PA president Mahmoud Abbas zei tegenover de Egyptische pers op 28 juli 2010: “I will never allow a single Israeli to live among us on Palestinian land.”

♦ Op 25 december 2010 herhaalde Abbas tegenover de pers: “We have frankly said, and always will say: If there is an independent Palestinian state with Jerusalem as its capital, we won’t agree to the presence of one Israeli in it.”

♦ Tegenover Egyptisch interim president Adly Mansour herhaalde Mahmoud Abbas op 29 juli 2013 in Cairo: “In a final resolution, we would not see the presence of a single Israeli — civilian or soldier — on our lands.”

apartheid-abbas2Bekijk ook hier de videoboodschap van enkele dagen geleden van premier Netanyahu “No Jews” omtrent dezelfde kwestie en hij bezweert: “Er komt geen etnische zuivering van Joden in Judea en Samaria.” De eis van het leiderschap van de Palestijnse Autoriteit dat in een toekomstige Palestijnse staat geen Joden mogen wonen is een etnische zuivering, zei premier Netanjahoe in een videoboodschap van vrijdag 9 december 2016, eraan toevoegend dat het concept van een etnische zuivering voor vrede absurd is.