Israëlisch spionagecomplot NRC bereikt politiek Den Haag

De Palestijnse leugencultuur onthuld.

OpinieZ

Op 10 augustus startte journaliste Leonie van Nierop in NRC haar spannende spionagereeks rond de in Den Haag werkzame Nada Kiswanson van Hooydonk, een 31-jarige activiste in dienst van de Palestijnse organisatie Al-Haq.

image Nada Kiswanson-van Hooydonk (foto: NRC)

Zomerse foto’s van een in oranje gehulde Van Hooydonk verluchtigden de inktzwarte pagina’s vol doodsbedreigingen, dolgedraaide computers en griezelig glimmende dreigfolders. De malle Mossad-complottheorieën van Van Hooydonk werden tot de laatste druppel uitgemolken door de redactie van de voormalige kwaliteitskrant.

In het OpinieZ-artikel “NRC fantaseert over Israëlisch spionagecomplot“ vindt u een eerste achtergrondverkenning van deze NRC sensatie-scoop. Dit is het vervolg.

Stilzwijgen
De opruiende ‘neo-journalistieke’ spionageserie veroorzaakte zowaar een mediarelletje. Van alle kanten klonk de roep om bewijs. Tot op heden hullen journaliste Leonie van Nierop en hoofdredacteur Peter Vandermeersch zich in stilzwijgen. Dat is niet vreemd, want de affaire Van Hooydonk is verre van voorbij. De NRC-spionagereeks krijgt een politiek…

View original post 1.437 woorden meer