De Palestijnse leugenfabriek lanceerde afgelopen week andermaal enkele nieuwe kwakkels

pallywood03De Palestijnse Autoriteit, nooit verlegen om een dozijn leugens teveel die overduidelijk ingegeven zijn door paranoïde fantasmes en psychopathische judeofobie, heeft de afgelopen week onze wereld andermaal ‘verblijd’ met twee kersverse antisemitische kwakkels. Het ware om te lachen als het niet om te huilen zou zijn.

De nieuwste Palestijnse-Fatah kwakkel is dat Israël een Palestijnse terroristen moordenaar zou ziek gemaakt hebben met musculaire dystrofie, via een injectie in de mond die hem door een tandarts in een Israëlische gevangenis werd toegediend.

Hoewel de 46-jarige Palestijnse terrorist Naim Shawamreh, die in 1993 een Israëlische politieagent doodde, in het hospitaal is overleden alwaar hij behandeld werd voor zijn spierziekte en dat bijna drie jaar nadat hij uit de gevangenis was ontslagen, heeft Abbas Zaki, een lid van het Centrale Comité van Al Fatah de terrorist tot martelaar uitgeroepen.

In een bericht van 18 augustus 2016 in de officiële uitgave van de Palestijnse Autoriteit Al-Hayat Al-Jadida brengt het verhaal:

Naim ShawamrehAbbas Zaki, lid van het Centrale Comité van Al Fatah heeft onthuld dat de autoriteiten van de bezettingsmacht de dood hebben veroorzaakt van de vrijgelaten gevangene Naim Shawamreh als een martelaar [shahid], nadat hij een injectie in de mond kreeg die musculaire dystrofie veroorzaakte en geleid heeft tot zijn dood als een martelaar. Zaki heeft gisteren in een interview op Radio Mawtini onthuld dat medische rapporten hebben aangetoond dat deze injectie levensbedreigend is.

Gebaseerd op deze rapporten, verduidelijkte hij dat de injectie die hij kreeg musculaire dystrofie veroorzaakte waarna de levensverwachting wordt verkort tot een periode van vier jaren. Zaki benadrukte dat dit de martelaar Shawamreh is overkomen en merkte op dat iets dergelijks reeds in het verleden was gebeurd met martelaar president Yasser Arafat [verwijzend naar een andere kwakkel dat Israël Arafat heeft vergiftigd; Brabosh]. Zaki loofde martelaar Naim Shawamreh door over hem te zeggen: ‘Al-Shawamreh was een patriot en een man van cultuur. Hij was erg geliefd en stond model voor zijn moraal en positieve invloed, zoals zijn metgezellen en vrienden getuigden'”.

Naim Shawamreh werd op 14 maart 1995 samen met twee medeplichtigen gearresteerd en veroordeeld tot het uitzitten van een levenslange gevangenisstraf voor het plaatsen van een bom in 1993 waarbij politieman Yossi Hayoun werd gedood.

sapperDe 36-jarige superintendent Hayoun was een ontmijner (plaatje rechts) van de Israëlische politie die op 4 juni 1993 een bom wilde ontmantelen in de Israëlische mosjav van Shekef in het gebied van Lachisj. De boobytrap ging onverwachts af en Hayoun raakte zwaar gewond. Hij overleed enkele dagen later op 7 juni 1993 aan zijn verwondingen.

Naim Shawamreh werd op 31 december 2013 vervroegd vrijgelaten met de 3de en laatste groep van 26 van in het totaal 78 terroristen die Israël zal vrijlaten in een gebaar van goodwill om te trachten het vredesproces weer op gang te trekken, een pre-conditie van de Palestijnse vredesonderhandelaars. Echter, het bleek andermaal vergeefse moeite. Voordien was Shawamreh in de gevangenis ziek geworden en bleek geteisterd door musculaire dystrofie, een erfelijke spierziekte. Hij stierf op 46-jarige leeftijd bijna drie jaar na zijn vrijlating op 16 augustus 2016.

lineblue
Een tweede nieuwste Palestijnse kwakkel is dat Israël opzettelijk geweren levert aan de Palestijnen zodat zij deze zullen gebruiken om onderling te vechten en het creëren van de interne chaos. Deze nieuwe kwakkel is een reactie op de recente gevechten en sterfgevallen onder de Palestijnen die vaak betrokken zijn in de interne machtsstrijd in de Palestijnse gebieden.

In een uitzending van 21 augustus 2016 op de Palestijnse openbare omroep [PA TV], meer bepaald in het Palestijnse actualiteitsprogramma ‘State of Politics‘, kwam lid van het Uitvoerende Comité van de PLO Dr. Ahmed Majdalani aan het woord die deze tweede kwakkel als volgt in de wereld stuurde:

Dr. Ahmed MajdalaniDr. Majdalani: “De Israëliërs hebben nooit hun inspanningen gestaakt om in de Palestijnse samenleving te infiltreren en deze te vernietigen. Er worden twee manieren gebruikt voor de vernietiging: wapens die de chaos creëerden en drugs… Dat zijn de twee gevaarlijke wapens. Wapens die een rol spelen in het vernietigen van de samenleving, wapens die [door Israël] worden overgedragen aan bendes die erin handelen, ze overdragen en ze verkopen hebben een specifieke rol. Ze hebben een specifieke rol en dat is het creëren van [interne] strijd en druk…”

“Echter, wanneer deze wapens een nationale rol hebben in het verzet tegen de bezetting (dwz: om met behulp van wapens Israëliërs te doden), trekken zij [de Israëliërs] onmiddellijk binnen en nemen [de wapens] weer af… De wapens die zij willen dat we hebben [zijn] enkel bestemd voor intern gebruik, met andere woorden, binnen de Palestijnse samenleving, op bruiloften, besnijdenissen…”

PA TV journalist: “En straatoptochten…”

Dr. Majdalani: “Tijdens optochten die je soms ziet in de straten, deze dwaze optochten zoals wanneer iemand’s kind slaagde in een toelatingsexamen, brengt dit een aantal mensen ertoe om [hun geweren] leeg te schieten, sommige vuren dan wel 1.000 kogels af.”

hamasfatahrelGaza, zomer van 2007. Hamaspolitie en militanten van al-Fatah beuken op elkaar in om de macht over Gaza.  Bij gebrek aan Joden in de Gazastrook, slaan ze om de haverklap op elkaar in, wellicht uit pure verveling en of om in conditie te blijven. Balans van de Palestijnse broedertwist bijna 9 jaar geleden: 616 doden, 1.500 gewonden en duizenden vluchtelingen, voor het juiste begrip: allemaal Palestijnen dus… vervolgd, vermoord en uitgedreven door andere Palestijnen. Beide terreurfacties beschuldigen eensgezind de ‘Zionistische Satan’ Israël voor de split tussen Hamas en Fatah. Toch iets waar deze nijvere discipelen van de islamistische geweldscultuur het over eens raken.