De nieuwe Democraten zijn niet meer die van vroeger als het over Israël gaat +video

Hillary-Clinton3

De Republikeinse Joodse Coalitie [RJC] heeft op vrijdag 29 juli 2016 een videoclip gepubliceerd waarin zij de Democratische Partij van Hillary Clinton beschuldigt dat haar partijgenoten vandaag maar moeilijk loyale supporters kunnen genoemd worden… als het op Israël aankomt.

Citerend het bericht in de Washington Free Beacon van 25 juli ’16 waarin Hank Johnson uit de Amerikaanse staat Georgia en een superafgevaardigde van Hillary Clinton, Joodse kolonisten “termieten” noemde tegenover de Amerikaanse anti-Israëlgroep U.S. Campaign to End the Israeli Occupation:

“There has been a steady [stream], almost like termites can get into a residence and eat before you know that you’ve been eaten up and you fall in on yourself, there has been settlement activity that has marched forward with impunity and at an ever increasing rate to the point where it has become alarming.”

Hank Johnson heeft nadien tegen zijn zin een soort van verontschuldiging aangeboden voor zijn uitspraak en noemde het een “ongelukkige woordkeuze”. Intussen vertelt de commentator bij de videoclip: “Anti-Israëlische Democraten zijn in grote getale aanwezig op de Democratische Conventie in Philadelphia.”

burn-israeli-flag2Terwijl de Democraten op de Conventie zwaaiden met een Palestijnse vlag, werd de Israëlische vlag verbrand buiten de arena (plaatje rechts) terwijl omstaanders slogans schreeuwden [zie hier de videobeelden] om hun steun te betuigen voor de ‘Messen Intifada‘ die sinds september 2015 doorheen Israël raast. Naar verluidt zou Clinton’s campagne comité het verbranden van de vlag hebben veroordeeld.

Echter, de advertentie toont nog andere activisten die zich op de conventie in Philadelphia uitspreken tegen Israël, waaronder een vrouw die zei dat de VS zich gedragen als een ‘terrorist’ door het geven van geld aan Israël.

Een andere Democraat herhaalde de afgezaagde leugen dat Israël “een apartheidstaat is”. De minister van Buitenlandse Zaken John Kerry gebruikte deze leugen in 2014, opmerkende dat Israël “een apartheidstaat zou kunnen worden als de tweestatenoplossing niet spoedig wordt geïmplementeerd”.

De commentator in de videoclip vervolgde met: “Radicale Democraten. Krijsend anti-Israël. Helaas is dit niet de oude Democratische Partij. Het is de Democratische Partij van vandaag.”
En inderdaad, als dit de nieuwe jas is van de Democraten onder presidentskandidaat Hillary Clinton, staan Israël nog veel zware tijden te wachten…

Video: “This Isn’t the Old Democrat Party Anymore…”