Europese Unie sponsort en bouwt illegale woningen voor Palestijnen nabij Israëlische stad

demol2Wat de Europese Unie illegaal bouwt voor de Palestijnen, breekt Israël weer af en de Europese burger mag financieel opdraaien voor de illegale praktijken van deze Europese maffiosi. Op het plaatje: Structuren die in het E1 gebied (Area C) illegaal werden opgetrokken door de Europese Unie (EU-logo op de platen) werden zonet vernietigd door bulldozers van het IDF [beeldbron: Noga Tarnopolsky/The Media Line]

De Europese Unie heeft haar illegale bouwactiviteiten verder uitgebreid naar de zuidelijke Har Hevron omgeving in het C-gebied dat volgens het internationaal recht onder de controle van Israël staat. Tot nu toe sponsorde de EU de illegale bouw meestal in de regio Adumim, ten oosten van Jeruzalem.

Inwoners van de Israëlische gemeente Carmel, in de regio Har Hebron, waren geschokt om op sabbat van het afgelopen weekeinde hun nieuwe Palestijnse buren te ontdekken. De Europese Unie had de voorbije dagen twee nieuwe grote barakken opgetrokken op nauwelijks enkele meters van hun gemeente.

EU-builds3aOnder het mom van ‘Humanitaire Hulp’ bouwt de EU illegale constructies in Israëlisch C-gebied, waarna de bouwsels aan Palestijnen worden geschonken

Recent heeft de Palestijnse Autoriteit massieve hulpfondsen en bronnen geïnevesteerd in het gebied van Har Hebron. Afgelopen week heeft de PA een reeks struiken en bosjes aangeplant tot aan het hekken van Carmel in poging om soevereine grond van Israël te stelen.

Enkele weken geleden bracht de premier van de PA, Rami Hamdallah, een bezoek aan de illegale Palestijnse nederzetting nabij Carmel.

Een videoclip die op het internet werd geplaatst toont enkele van zijn veiligheidsagenten die nabij de gemeente hebben postgevat gewapend met handwapens, hoewel ze zich duidelijk in het Israëlische C-gebied bevinden en dus illegaal bezig zijn.

Oved Arad, directeur van de locale activiteiten van de Regavim Beweging, legde uit :

“We hebben het over een significante toename van de illegale bouwactiviteiten van de EU. In de afgelopen vier jaar, plaatsten zij ongeveer duizend huizen zoals deze in de omgeving van Adumim. We hebben het hier niet enkel over een grote inbreuk op de beginselen van de rechtsstaat door buitenlandse mogendheden, maar eerder over een gevaarlijk, duidelijk strategisch fenomeen. Als we geen gelijkaardig aantal [illegale EU-bouwsels] in Har Hevron willen zien [zoals in Adumim], moeten we met dit probleem afrekenen nu het nog klein is.”

Europese Unie koloniseert Israël
De Palestijnen trachten aldus al vele jaren – met de hulp en het donorgeld van de Europese Unie – feiten aan de grond te creëren door illegaal te bouwen in delen van het C-gebied dat nochtans – conform de Oslo Akkoorden – onder Israël ‘s controle valt. De EU beschouwt dit gebied de facto reeds als zijnde een deel van een toekomstige Palestijnse staat ook al staat dit helemaal niet vast en moet in een onderhandeld akkoord de toekomst van deze betwiste gebieden nog steeds worden bepaald.

Aldus wil de EU met deze “nieuwe feiten aan de grond” deze later tijdens onderhandelingen met Israël, als pasmunt in te zetten om nieuwe concessies af te dwingen van de Joodse staat. Vele van de illegale constructies werden intussen weg gebuldozerd door Israël, maar worden even later weer opgebouwd door de betrokken EU landen, waardoor de kosten nog meer oplopen voor rekening van de Europese belastingbetalers  die helemaal niet op de hoogte zijn van deze illegale landroof door de Europeanen ter begunstiging van de Palestijnse Autoriteit.


Met dank aan Tiki S. voor de hint: “Dit is wat de EU doet met onze centen! Beter dus om ze hermetisch te sluiten en per direct terug te sturen naar Europa met alle illegalen & vluchtelingen waar ook niemand om gevraagd heeft.”