Oproep Globale Jihad om Israëlische, Amerikaanse, Franse en Britse atleten te vermoorden tijdens OS in Rio

migrants2Belgrado, Servië, vrijdag, 22 juli 2016. Honderden boze migranten en economische asielzoekers met onder hen een onbekend aantal wannabe jihadisten, demonstreerden in Servië aan de gesloten grens met Hongarije. Bepakt en beladen met tassen en dekens toonden de manifestanten plakaten met slogans zoals “Hongarije Open Grenzen” en “Geen Grenzen, Geen Hekken” [beeldbron: AP/Eye on the World]

Die overwegend jonge alleenreizende moslimmannen waren voor het overgrote deel afkomstig uit antisemitische landen zoals Syrië, Irak, Iran, Pakistan en Afghanistan, waar antisemitisme – al dan niet verpakt als anti-Israëlisme – het officieuze en soms officiële regeringsbeleid is en Jodenhaat in het algemeen al eeuwenlang deel uitmaakt van de locale cultuur, overlevering en traditie. Jodenhaat ingelepeld als het ware van in de wieg tot in het graf.

Deze verwilderde jonge moslims afkomstig uit islamitische oorlogsgebieden hebben nauwelijks of geen respect voor Europa’s nationale grenzen, wetten en cultuur. De kans dat deze mannen asiel krijgen in Hongarije, of in één van de andere 28 landen van de Europese Unie, is hoe dan ook nagenoeg nulkommanul. Het aantal ondergedoken illegale migranten in de EU is sinds de zomer van 2015 dan ook onrustwekkend toegenomen en beloopt thans in de honderdduizenden, sommige bronnen gewagen zelfs over miljoenen. Het blijft maw. dweilen met de kraan open.

Globale Jihad: “Eerst Europa en dan de wereld!”
Dagelijks bereiken ons beelden zoals hierboven van duizenden islamitische vluchtelingen die trachten op een of andere wijze (legaal of illegaal) de landen van de Europese Unie binnen te dringen. Niet toevallig neemt het aantal bloedige terreuraanslagen in Europa rechtevenredig toe (Brussel, Parijs, Nice en München) al dan niet geïnspireerd door Islamitische Staat (ISIS/Daesh).

rebellen3Dat laatste is misschien niet altijd zo duidelijk, maar de aanslagen werden nagenoeg allen gepleegd door jonge moslimmannen, migranten of zonen van migranten. Ook al wordt dit feit tot op heden weg gepalaverd, bewust onder de mat geveegd en of genegeerd door politiek correct Europa. ‘Gelukkig’ is er nog de Duitse Bondskanselier Merkel met haar weinig geruststellende leitmotif  “Wir schaffen das”. Ja toch?

Terwijl Europese beleidsmakers, politici en anti-terreurexperten, geparallelliseerd door hun onmacht om het fenomeen ‘jihadisme en terreur’ kordaat te bestrijden, zich blind staren op de barbaren van ISIS (IS/Daesh) zijn ze vergeten (of zijn ze echt zo onnozel?) dat ISIS slechts het topje van de ijsberg is.

Het al-Nusra Front, meer dan een dozijn Palestijnse terreurgroepen (Hamas, PIJ, PFLP enz.), de Libanese Hezbollah en Al Qaeda met in hun zog tientallen bekende en onbekende jihadistische zijscheuten, die onderling met elkaar wedijveren in barbarisme en elkaars misdaden kopiëren en of inspireren tot nog meer gruwel, bloed en geweld, staan te trappelen om in het vacuüm te springen dat zal ontstaan eens ISIS militair van de kaart van het Midden-Oosten is geveegd.  Vraag het maar aan de Israëliërs, zij weten er alles over.

“Al-Qaida-inspired terrorists”
Steeds meer verschijnen er titels en beginnen er artikels met naar islamistische radicalen en jihadisten te verwijzen als door ISIS “geïnspireerde” of door Al-Qaeda “geïnspireerde” beulen, terroristen en zelfmoordbomaanslagers. Het enige wat ze allen onder de noemer gemeen hebben is Islam en haar duizend kamers en achterkamertjes. Van vredelievend, braaf en gematigd tot gruwelijk, bloederig en verbijsterend bestiaal. Maar allen beweren van zichzelf dat ze “de ware Islam” vertegenwoordigen. Het zal hun tienduizenden doden en gewonden worst wezen.

Een voorbeeld is dit bericht van donderdag, 21 juli 2016 van Israël’s The Foreign Desk op de nieuwssite van Arutz Sheva: “Door Al-Qaeda geïnspireerde terroristen hebben een oproep gelanceerd om het Israëlisch Olympische team aan te vallen tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro” [OS Brazilië van 5 aug. t/m 21 aug. 2016].

munich2Israëliërs krijgen hiermee meteen een déjà vu gevoelen en terecht! Tijdens de Olympische Spelen van 1972 werden door Palestijnse jihadisten elf Israëlische atleten koelbloedig afgemaakt. De rest van het Israëlisch team trok zich terug en de Spelen liepen daarna gewoon verder alsof er niks was gebeurd, de slachtoffers waren tenslotte “maar Joden”, niewaar?

De waarschuwingen in de oproep van deze door Al-Qaeda “geïnspireerde” terroristen om Joden af te slachten in Rio de Janeiro, laten weinig aan de verbeelding over. “Uw kans om deel te nemen aan de globale Jihad is hier [in Rio]! Uw kans om martelaar te worden is hier!” hitsen de terroristen aldus hun aanhangers en sympathisanten op. De jihadisten onderstrepen tegelijk hoe makkelijk het is om een visum voor Brazilië te verkrijgen en wijzen op de algemeen verspreide wapenhandel in de van “misdaad vergeven sloppenwijken” van het Braziliaanse Rio de Janeiro.

Naast het vermoorden en afslachten van Joden en Israëliërs in het Olympisch dorp van Rio, roepen de jihadisten naar verluidt tevens op om zowel Amerikaanse, Franse en Britse delegaties aan te vallen. Maar hun eerste voorkeur geldt het Israëlisch Olympisch team. “Een kleine aanslag met een mes tegen Israëliërs en Amerikanen heeft een groter media effect dan om het even welke andere aanslagen om het even waar, zo Allah het wil,” schreven de terroristenbrigades.

De jihadisten spoorden hun lezers ook aan om Israëliërs te ontvoeren, zodat ze nadien gebruikt kunnen worden tijdens onderhandelingen over hun vrijlating, in ruil voor nog meer wapens, geld en gevangen jihadisten. Dat naar het voorbeeld aan de Palestijnen die bv. in 2011 één enkele Israëlische soldaat, korporaal Gilad Shalit, ruilden voor 1027 Palestijnse terroristen en massamoordenaars.

Het bericht van de Jihad op de sociale media vervolgde: “Van onder de ergste vijanden, de meest bekende vijanden voor moslims in het algemeen [luidt het devies] om Israëliërs aan te vallen. Indien al de moslims in het algemeen daarmee instemmen dan zal dit de populariteit van de Moedjahedien onder de moslims aanzienlijk verhogen.” [moedjahedien = jihadist]

Overigens vond de recente aanslag in München van vrijdagavond 22 juli 2016, die werd gepleegd door de 18-jarige Ali ‘David’ Sonboly, een tot Duitser genaturaliseerde zoon van Iraanse (of van pro-Turkse Syrische?) moslimmigranten, plaats in de McDonald’s van het shoppingcentrum Olympia Einkaufszentrum aan het Olympiapark, nauwelijks enkele passen verwijderd van de plek waar 44 jaar eerder de elf Israëlische olympische atleten werden vermoord.

Munchen, 26 augustus 1972. De Israëlische Olympische delegatie paradeert op de openingsceremonie van de 20ste Olympische Spelen. Op 5/6 september 1972 werden 11 van deze deelnemende atleten vermoord door jihadisten van de Palestijnse terreurgroep Zwarte September munich-massacre6