Palestijnen die Israëliërs vermoorden zijn geen terroristen, volgens ‘onze’ internationale politiek correcte media

De subjectieve berichtgeving in de internationale pers omtrent de recente terreuraanslagen in Israël maakt weer overuren. Dat bleek bijvoorbeeld uit deze krantentitel in de Canadese krant The National Post omtrent de aanslag op het 13-jarige meisje Hillel Yafa Ariel.

Het meisje werd op donderdagochtend 30 juni 2016 vermoord in Kiryat Arba nabij Hebron in Judea, toen een 17-jarige Palestijnse terrorist haar huis binnenbrak en het meisje met verscheidene messteken ombracht terwijl ze in haar bed lag te slapen. Een tweede slachtoffer werd zwaar gewond.

natpost

Eh, hoezo “wat Israël een terroristische aanslag noemt” [‘what Israël calls a terrorist attack’]? Hoe moet het dan misschien anders worden aangemerkt door een weldenkend mens? Niet dat The National Post ervoor terugschrikt om de woorden ‘terreur’, ‘terrorisme’ of ‘terroristen’ in de mond te nemen. Nog maar twee dagen eerder bracht The National Post deze krantenkop:

natpost3

Blijkbaar zijn elk van de tien Canadezen die in dat artikel worden genoemd, volgens The National Post duidelijk het slachtoffer van terroristen. Punt, over and out. Echter, de Palestijns Arabische moordenaars en slachters van Israëlische kinderen worden blijkbaar enkel en alleen door die ‘overgevoelige’ Israëliërs beschouwd als terroristen. Begrijpe wie begrijpe kan.

bethemedia2Geloof de mainstream media niet als het over Israël gaat, ga zélf achter de waarheid aan!…


Met dank aan de Amerikaanse blogger EoZ in zijn artikel van 3 juli 2016.