Joden van Hebron roepen de Staat Israël op om haar steun aan de Palestijnse Autoriteit en Abbas te beëindigen

Hallel en Rina Ariel

“Mijn dochter lag gewoon te slapen, kalm en sereen, ze was gelukkig, en een terrorist kwam aan haar bed in Kiryat Arba, en vermoordde haar… Ik wil dat iedereen onze pijn ziet en ons komt troosten. Hallel, dat je herinnering een zegen mag zijn.” [Rina Ariel, moeder van Hallel]

De Joodse Gemeenschap van Hebron legt de schuld voor de moord op Hallel Ariel vierkantig bij het leiderschap van de Palestijnse Autoriteit:

“De Joodse Gemeenschap van Hebron roept de Staat Israël op om onmiddellijk op te houden met steun te verlenen aan de Palestijnse Autoriteit en haar president, Mahmoud Abbas, de leider van de moordzuchtige organisatie die de volksopruiing leidt en achter de schermen de feitelijke aanzetter is tot deze barbaarse daad.

De Palestijnse Autoriteit werd opgericht door de Staat Israël onder de Oslo Akkoorden en kan dagelijks enkel overleven dankzij de steun van de Staat Israël. Het is belachelijk om dit jihadistische monster te ondersteunen en het vervolgens beschuldigen van terrorisme.

De locale Arabische bevolking werkt in Kiryat Arba zonder de minste vorm van discriminatie. Zelfs dertig minuten na de bloedige moord kon men zien hoe Arabieren ongehinderd aan het werk waren in de stad. Onze strijd gaat niet tegen de Arabieren maar tegen de Jihad, een ideologie die suprematie nastreeft.”