VIDEO: Bibi´s boodschap aan de vrije wereld bewijst dat de terroristen het nooit zullen winnen

Premier Netanjahoe over de massacre in een dancing in Orlando door een jihadist

Afshin Ellian op zijn blog:

“Orlando 12 juni 2016. Vervuld van haat jegens homoseksuelen en de vrije samenleving vermoordde Omar Mir Seddique Mateen vijftig weerloze jonge mensen vanwege hun geaardheid. Een militant van de religie van de vrede had weer toegeslagen. De Amerikaanse president Barack Obama noemde in zijn toespraak de islamisten niet. De president van de vrije wereld gelooft dat de islam de religie van vrede is. De religie van vrede doodt of onderwerpt sinds de profeet Mohammed alles wat Allah niet zint. De islam vermoordt mensen om eeuwige onderwerping aan de islam af te dwingen. Dit is de vrede van de islam, de pax islamica. Wij vrije mensen mogen onze beschaving en onze beginselen nooit verloochenen. Een islamofascist vermoordde weerloze mensen wegens hun geaardheid. Wat een lafheid, wat een perverse religie.”

Ook op deze blog:

♦ Wereld zwijgt over Arabische en Palestijnse onverdraagzaamheid ten aanzien van homoseksuelen [lezen]
♦ Herdenkingsmonument voor door nazi’s vervolgde homoseksuelen ingehuldigd in Tel Aviv +video [lezen]
♦ Ca. 200.000 mensen stapten op in de 23ste Gay Pride Parade in Tel Aviv [lezen]
♦ In het Midden-Oosten worden homoseksuelen alléén in Israël geaccepteerd [lezen]


Met dank aan E.J. Bron voor zijn hint.