Wat is erger: Staande ovatie in het EU parlement voor Abbas’ rioolretoriek of het antisemitisme an sich?

standingovationBrussel, donderdag 23 juni 2016. De Palestijnse leider Mahmoud Abbas, kreeg 30 seconden lang een staande ovatie in het Europees Parlement voor zijn toespraak waarin hij onder meer verwees naar het Middeleeuwse bloedsprookje door te stellen dat “Israëlische rabbijnen de Palestijnse waterputten vergiftigen” en ook “Als ooit een einde komt aan de [Israëlische] bezetting zal het terrorisme verdwijnen, zal er geen terrorisme meer zijn in het Midden-Oosten noch elders in de wereld“. [beeldbron: EoZ]

Tja, wat is nu het ergste? De antisemitische uitspraken van Abbas an sich of de staande ovatie die hij voor zijn uitgesproken Israëlhaat oogstte bij het gros van de EU parlementsleden met inbegrip van de Belgen en de Nederlanders?

abbas

Niet dat er nog iemand opkijkt van de Jodenhaat die leeft onder Palestijnen en hun leiders. Uit de resultaten van een doorgedreven onderzoek uit 2014 dat werd geleid door de ADL toonde aan dat de Palestijnen het meest antisemitische volk zijn in de wereld. Enkele hoogtepunten uit het onderzoek van de ADL:

♦ 88% v/d Palestijnen gelooft dat Joden teveel controle hebben over wereldzaken
♦ 89% v/d Palestijnen gelooft dat Joden te veel macht hebben op de internayionale financiële markten;
♦ 88% v/d Palestijnen gelooft dat Joden teveel contrle hebben over de media in de wereld;
♦ 78% v/d Palestijnen gelooft dat Joden verantwoordelijk zijn voor de meeste oorlogen in de wereld;
♦ 87% v/d Palestijnen gelooft dat mensen de Joden haten omwille van hun gedrag.

In de video hieronder heeft blogger Aussie Dave van Israellycool het over de “vergiftigde waterputten kwakkel” anno 2016, ca. 1000 jaren nadat de eerste versie ervan de wereld werd ingezonden:

Abbas Water libel EU debunked by Aussie Dave at Israellycool