Gaza Unplugged afl.136: Voorbereiden op het ‘ergste’ in de Techno-Gym in Gaza + video’s

techno-gym

Er bestaan in feite Drie Gaza’s. Het eerste is het Gaza van Hamas met zijn duizenden raketten, bommen en granaten en gewapende milities op training en parades. Het tweede is dat van de ruïnes, de gebroken en door bommen omgeploegde wijken. Het derde Gaza is dat van de rijken, de verborgen welvaart, de luxe, met name dàt Gaza dat we van de media nooit te zien krijgen, correctie: nooit MOGEN zien. Waarom niet?

Video: parcourstraining in de Techno-Gym in Gaza Stad (mei 2015)

In deze 136 ste aflevering [!] van mijn reeks ‘Gaza Unplugged‘, die de verborgen welvaart in de Gazastrook onthult, stellen we vandaag het gekende fitnesscentrum voor, de Techno-Gym  in Gaza Stad. Fitnesscentrum met stoombaden, sauna, overdekt zwembad en nog zoveel meer. Er zijn er nog andere in Gaza Stad zoals bijvoorbeeld boydbuilding in de Tornado Gym  en de populaire Friends Fitness Club, maar dat is voor volgende afleveringen.

De plaatjes spreken voor zich en komen nagenoeg allemaal van de Facebookpagina van de Techno-Gym. [klik hier]

Video: Introductie Techno-Gym in Gaza (mei 2016)

Gaza-2015-13Drie plaatjes uit de vele honderden van de Techno-Gym in Gaza, inclusief plaatjes van fitnesszalen, stoombad, zwembad, sauna enz.

Meer plaatjes op de facebookpagina van Techno-Gym

Gaza-2015-14

Gaza-2015-15