Vrouwelijke anti-Israël ‘vredesactiviste’ beukt journalist van Powned in de vernieling +video

joseDen Haag, NL, donderdag 26 mei 2016. De ‘vredesactiviste’ José van Leeuwen maakte het wel erg bont op donderdag tijdens een anti-Israëlbetoging in Nederland… [beeldbron: The Post]

Een verslaggever van omroep Powned is donderdag op het Plein voor de Tweede Kamer aangevallen door een vredesactiviste. De vrouw was aanwezig bij een anti-Israël demonstratie. Vijf jaar geleden ging José van Leeuwen ook al eens een medewerker van de omroep te lijf.

Ze maakt onderdeel uit van de Diensten Onderzoek Centrum Palestina (DocP), een organisatie die Nederlandse supermarkten bezoekt om naar Israëlische producten te speuren en op te roepen tot een boycot van spullen die in de bezette gebieden zijn geproduceerd.

door The Post [bron]

Video: Anti-Israel demo loopt weer uit de hand:

Advertenties