Arabische terroristen vallen gewapend met messen controlepost aan van Kalandia, Jeruzalem

kalandia2

Twee Arabische terroristen vielen gewapend met messen op woensdagochtend 27 april Israëlische politieagenten aan die de controlepost bemannen van Kalandia ten noorden van Jeruzalem nabij Ramallah. Er bleef de grenspolitie niks anders over dan de terroristen uit te schakelen.

terroriste2Twee terroristen, een 23-jarige Israëlisch-Arabische vrouw (plaatje rechts) en een tot nog toe onbekende mannelijke metgezel, duidelijk vervult van suïcidale moordzucht, trachtten doorheen een doorgang van de Kalandia controlepost te dringen die normaal enkel voor voertuigen is bestemd.

Toen ze werden opgemerkt haalden ze enkele messen boven en zwaaiend met hun steekwapens versnelden het terreurkoppel hun passen in de richting van de grenspolitie die daar gestationeerd is.

Terwijl de Arabieren naderden, sommeerden de agenten hen verscheidene malen om hun aanval te stoppen maar de terroristen begonnen nog sneller te lopen en een van hen gooide zelfs een mes naar één van de agenten, gelukkig zonder iemand te verwonden. Uiteindelijk zat er voor de grenspolitie niks anders op dan de terroristen neer te leggen.

Na het incident braken er opnieuw rellen uit aan de controlepost van Kalandia.

De Bonnie en Clyde van ‘Palestina’ legden er het bijltje bij neer, letterlijk zelfs [beeldbron]:
terroriste3a