Vrouwelijke Palestijnse terroristen moorden om snel bij knappe martelaren te zijn in het Paradijs

male-modelZoals bekend staan islamistische zelfmoordterroristen hen 72 heupwiegende Arabische schonen uit Duizend-en-één-Nacht op te wachten in het islamistisch Paradijs wanneer ze zich in de naam van Allah geofferd hebben voor het ‘goede’ doel door zoveel mogelijk Joden in hun graf te hebben meegenomen.

Voor vrouwelijke zelfmoordterroristen ligt dat wel wat delicater. Een martelares die in het islamitisch Paradijs wordt opgewacht door 72 maagdelijke jonge hitsige volbloedhengsten? Ahum… zoiets begint nogal verdacht veel te lijken op een vooraf aangekondigde groepsverkrachting.

fatah-vlagEen Palestijnse terroriste met een gele hoofdband van de Al Aqsa Martelaren Brigades op de eerste massabijeenkomst van Al Fatah in Gaza sinds 2007, 4 januari 2013.

Vandaar dat Arabische would-be martelaressen tot nog toe met een beloofde beloning voor hun offer werden bedacht met een reep chocolade (Belgische natuurlijk) of een ijsje Dame Blanche met aardbeien en veel, heel veel, slagroom. Maar daar lijkt de voorbije jaren verandering in te komen. Palestijnse moordenaressen willen thans ook van de verboden vrucht van Allah proeven, letterlijk zelfs. 😀

Israël ‘ s minister van Openbare Veiligheid Gilad Erdan, beweerde vorige week dat veel van de Arabische vrouwen die in de afgelopen zes maanden terroristische aanslagen hebben gepleegd zijn ingegeven door de wens om knappe martelaren te ontmoeten in het paradijs.

Erdan vertelde aan vooraanstaande functionarissen van de Likoed partij dat de Israëlische veiligheidsdiensten over dit verlangen van vrouwelijke terroristen om knappe mannen te ontmoeten in het Paradijs hebben vernomen tijdens de verhoren die werden gedaan na het plegen van (of het pogen tot de uitvoering van) een aanslag tegen de Joden van Israël.

“Voorheen werden terroristen 72 maagden beloofd die hen zouden opwachten in het Paradijs. Tegenwoordig zien sommigen van die terroristen er zo leuk uit, dat de vrouwelijke terroristen willen sterven om maar bij hen te kunnen zijn,” vertelde Erdan.

Fadi AllounDe minister noemde het voorbeeld van de 19-jarige terrorist Fadi Alloun van Isawiya (plaatje rechts) die werd uitgeschakeld, nadat hij een 15-jarige Joodse jongen had neergestoken in Jeruzalem in oktober 2015. Blijkbaar kwam de naam van Alloun ter sprake tijdens de verhoren van een aantal vrouwelijke terroristen als iemand waartoe ze werden aangetrokken en waarmee ze, samen met andere goed uitziende terroristen, graag in het Paradijs zou willen zijn.

“’Inderdaad, we hebben het hier over een jonge man die eruit ziet als een fotomodel en er zijn andere terroristen zoals hij die er ook erg goed uitzien,” vertelde Erdan aan Yediot Ahronot. “Het was schokkend om jonge Palestijnse meisjes tijdens hun ondervraging te horen zeggen dat ze tijdens een aanslag willen sterven om met hen te worden herenigd in het paradijs.”

Erdan voegde eraan toe dat het aanzetten tot haat en het plegen van geweld de impuls genereerde voor de meest recente golf van terrorisme, waarin prominenten uit de Islamitische Beweging, Israëlisch-Arabische leiders, de Palestijnse Autoriteit (PA) en Hamas-functionarissen, hun mensen tot actie aanmoedigen via hun smartphones. “De Palestijnen en hun aanhangers kunnen de hoofden en harten van elke jonge man of vrouw, 24/7, bereiken en hen leugens vertellen over hoe Israël de moskeeën op de Tempelberg wil vernietigen,” zei de minister.

Erdan gaf toe dat hij op het eerste gezicht niet kon geloven dat iemand dergelijke beweringen ernstig zou nemen: “Ik heb de transcripties gelezen van de onderzoeken van een aantal van de terroristen die werden gevangen genomen. Ze zeiden dat ze terug kwamen van een evenement dat werd georganiseerd door de Islamitische Beweging, waar ze te horen kregen dat Israël de moskeeën wil slopen. Ze zijn daar echt van overtuigd.”

Om bij Fadi Alloun te zijn gaan veel jonge Palestijnse vrouwen aan het moorden
fadi-alloun4