Antisemitisch Vrijdaggebed in ‘Palestina’: ‘Vermoord alle Joden tot de laatste; bevrijd ons van het kwade!’

kinder-terror2

Terwijl in onze Lage Landen ‘gematigde’ moslims en hun organisaties ons bezweren dat Islam een religie van vrede is en liefde en verdraagzaamheid predikt ten aanzien van christenen, atheïsten, Joden en andersdenkenden in het algemeen, lijkt dat voor iemand die alle dagen de Arabische en Palestijnse pers en media volgt, allemaal bijzonder surrealistisch en ver weg van de dagelijkse realiteit en retoriek in het Midden-Oosten en in de Palestijnse gebieden in het bijzonder.

Stel dat onze openbare omroepen VRT, Eén en of Canvas, of de NOS (NPO 1, 2 en 3) op het 7 uur avondjournaal de presentator van dienst zou zeggen tegen haar miljoenen kijkers: “Ga naar buiten en dood die goddeloze Joden, vermoord ze tot de laatste,” zou dat hier aanvaard worden? Nee natuurlijk niet. Die presentator die dat zou zeggen wacht een reeks aanklachten en processen en kan zijn carrière op de nationale omroep wel vergeten. Die komt nooit nog ergens aan de bak. Fin de carrière. Over and out.

hate-palest3Maar niét in “Palestina”, waar het verspreiden en aanmoedigen tot Jodenhaat de hele dag door weerklinkt op de nationale omroepen van Gaza en in de Palestijnse Autoriteit (Judea & Samaria). Aldoor wordt opgeroepen om “in de naam van Allah” zoveel mogelijk Joden te vermoorden. De officieuze Palestijnse campagne tot terreur en geweld jegens de Joden van Israël werpt haar vruchten af. Sinds begin oktober 2015 wordt Israël geconfronteerd met een vreselijke “Messen Intifada“, die reeds aan 34 Israëliërs het leven heeft gekost en honderden gewonden maakte.

Een voorbeeld van de systematische haatcampagne jegens de Joden kregen we opnieuw op de Palestijnse nationale omroep te horen en zien op vrijdag 22 april 2016 die het wekelijkse Vrijdaggebed rechtstreeks uitzond. “Allah moet zijn aantal vijanden ‘kennen’. Zijn vijanden, de vijanden van Islam” en “hen doden tot de laatste!” luidde aldus het gebed van de Palestijnse imam op de nationale omroep PA TV. Om alle twijfels weg te nemen over welke vijanden het precies gaat voegde de imam van dienst eraan toe: “Allah, straf die goddeloze Joden” en “de atheïsten die hen helpen!”

Behalve dan…. de goddelozen, de christenen en de atheïsten in Europa en de VS die honderden miljoenen euros en dollars blijven pompen in de Palestijnse gebieden, de nuttige idioten in het Westen. Of wat dacht u? Geld dat onder meer wordt gebruikt om de Palestijnse nationale omroepen in Gaza en de West Bank te bedruipen en aldus met gulle hand de haatcampagne tegen de Joden financieren en aan de gang houden.

De Palestijnse imam afgelopen vrijdag op PA TV:

“Allah, straf Uw vijanden, de vijanden van religie, tel met hoeveel ze zijn en dood hen tot de laatste. Bezorg hen een zwarte dag. Allah, straf die goddeloze Joden en diegenen onder de atheïsten die hen helpen. Allah, wij vragen dat U ons respect en eer zal schenken en ons in staat zult stellen om ze af te slaan. Wij vragen U om ons te redden van hun kwaad.”

Official PA TV preacher:
“Allah… kill them to the last one… punish the wicked Jews”