Antwoord van Netanjahoe op het dreigend verraad van Obama in de VN +video

Terwijl Obama zich blijkbaar opmaakt om Israël te verraden in de Verenigde Naties, is dit het antwoord van Bibi (premier Benjamin Netanjahoe)

Met zijn regeerperiode die stilaan ten einde loopt, is de Amerikaanse president Barack Obama van plan om andermaal een poging te wagen om Israël naar de rand van de ravijn te duwen. Volgens een bericht in The Wall Street Journal (WSJ), zal Obama ’s laatste truc om Israël en de Palestijnen te dwingen de vredesonderhandelingen te hervatten, waarschijnlijk bestaan uit het accepteren door de VS van een resolutie in de Verenigde Naties die een kader zou opdringen aan Israël om alzo de internationale druk op de Joodse staat te verhogen. Zonder de president bij naam te noemen, is dit het antwoord van premier Netanjahoe aan het laatste plan van de Amerikaanse president om Israël te isoleren.

messen

Advertenties