Hamas en de PA voeden hun kinderen op eenzelfde wijze op: ‘Er is geen Israël’ +video

no-rsael2

Intussen op de Palestijnse nationale omroep PA-TV loopt het hersenspoelen van kinderen via speciale kinderprogramma’s gewoon verder. Bijgevoegde video toont 3 episodes van PA-TV waarin kinderen worden aangeleerd dat heel Israël zal worden weggevaagd en vervangen worden door ‘Palestina’.

Ondertussen blijft Abu Mazen, nom de guerre van Mahmoud Abbas, de ‘president’ van de Palestijnse Autoriteit, in het Engels (bedoelt voor westerse nitwits) maar doorgaan met van Israël te eisen dat het werk maakt van de tweestatenoplossing en de Palestijnen hun eigen staat geeft, terwijl Abbas tegenover eigen volk in het Arabisch de éénstaatoplossing promoot, zonder Israël en bij voorkeur zonder Joden.

Lees hier het hele verslag op Palestinian Media Watch (PMW).

Tracht hieronder het verschil te ontdekken tussen wat Hamas (Gaza) zegt en wat de Palestijnse Autoriteit vertelt (West Bank):

Op de Westbank: PA TV teaches kids: All of Israel will be replaced by “Palestine”

In de Gazastrook: Hamas brainwashes children: “There is no Israel – only Palestine”


Met dank aan Tiki S. voor de hint: “De trots van de Palestijnse Nazi”

Advertenties