Gaza: terreurgroepen houden solidariteitsmeeting met gevangenen van Jeruzalem Intifada [in beeld]

hamas01
Gaza, maandagmorgen, 11 april 2016. Een aantal met elkaar gelieerde Palestijnse terreurgroepen hielden aan het hoofdkwartier van het Rode Kruis in Gaza Stad een solidariteitsbijeenkomst met de Arabische terroristen die door Israël in Jeruzalem werden gearresteerd voor ordeverstoring en het gebruik van geweld op en nabij de Tempelberg, voor de gelegenheid door Hamas omgedoopt tot de ‘Jeruzalem Intifada‘.

Op de achtergrond zijn de vlaggen te zien van de respectievelijke Palestijnse terreurgroepen. De groene vlaggen zijn die van Hamas en hun Al-Qassam Brigades; de zwarte vlaggen met gele opdruk zijn van Islamitische Jihad (PIJ) en hun Al-Quds Brigades, de witte en de gele vlaggen zijn deze van de Al-Aqsa Brigades (gelieerd met Al-Fatah, de factie van Mahmoud Abbas) en de zwarte vlaggen met witte opdruk zijn van de Volksverzet Comité’s (PRC) berucht om hun moordzuchtige El-Saladin Brigades.

Daarnaast zijn er nog een tiental andere terreurgroepen actief in de Gazastrook zoals bv. het marxistische Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) en hun Abu Ali Mustafa Brigades (rode vlaggen), die normaal ook deelnemen aan dergelijke manifestaties maar onlangs in ongenade zijn gevallen zowel bij Hamas in Gaza evenals bij de Palestijnse Autoriteit van Mahmoud Abbas.

hamas07Hierboven een aantal kopstukken van Hamas. De derde van links (met bril) is Sami Abu Zuhri, de in de westerse media goed gekende officiële woordvoerder voor het buitenland van Hamas. De toppers waren er niet bij. Ismail Haniyeh, Khaled Meshaal en Mahmoud Al-Zahar zijn momenteel met vakantie in Panama, hun centen aan het tellen die ze zonet van de EU en de VN hebben opgestreken en achterover gedrukt.

Plaatje hieronder: volgens mensenrechtenactivisten wordt er veel honger geleden in Gaza, het is tenslotte toch een “open gevangenis” en voor sommigen zelfs “een concentratiekamp erger dan Dachau en Auschwitz” en waar “meer honger wordt geleden dan in het Getto van Warschau 1943“. Maar daar heeft deze Hamasleider alvast niet veel last van, mede dankzij de Westerse financiering van Hamas.

hamas08b

Plaatje hieronder: Hammad al-Raqeb, een andere woordvoerder van Hamas, zei dat ‘het verzet’ (= een Palestijns eufemisme voor Jodenmoord) “de enige weg is om al het Palestijnse land terug te krijgen en de Palestijnse gevangenen vrij te krijgen”.

Yasser Saleh, een leider van de Islamitische Jihad (PIJ) en hoofd van de Muhjat al-Quds Foundation (voor Palestijnse gevangenen en martelaren), zei op zijn beurt dat “al de Palestijnse gevangenen onvoorwaardelijk moeten worden vrijgelaten”, ongeacht wat ze op hun kerfstok hebben.

hamas10
hamas09

hamas08
hamas02
hamas03
hamas04
hamas05
hamas06