Honest Reporting: De hetze van de UN tegen Israël is zo langzamerhand UN-believable +video

UN-believable

Deze week hebben de Verenigde Naties andermaal hun nutteloosheid bewezen. De obscene fixatie tav Israël nog apart gelaten, is duizend keer erger dat de grootste mensenrechten schenders niet geviseerd werden. Honest Reporting heeft zich in deze video gefocust op de UN-believable (ongelooflijke) activiteiten van de VN inzake vrouwenrechten, mensenrechten en… Israël.

“De UNHRC is een anti-Israëlisch circus geworden met hun aanvallen op de enige democratie in het Midden-Oosten en hun minachting voor de grove schendingen in Iran, Syrië en Noord-Korea.” [premier Benjamin Netanjahoe, 24 maart 2016 – bron]

♦ Op 26 maart veroordeelde de Raad voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties [UNHRC] met 5 resoluties Israël en de rest van de wereld – met de grootste mensenrechten schenders op kop – ontsprongen voor de zoveelste keer de dans. Amper 4 landen kregen een vermanend vingertje: Iran, Zuid-Soedan, Noord-Korea en Syrië kregen elke slechts één resolutie aan hun laars gelapt.

♦ De Raad voor de Rechten van de Mens van de Verenigde Naties [UNHRC] heeft op donderdag 24 maart ’16  een bijgewerkte “zwarte lijst” aangenomen van te boycotten Israëlische en internationale bedrijven die handel drijven in Judea & Samaria, het Bijbelse hartland van Israël.

♦ Een ander voorbeeld van de hypocrisie van de internationale organisatie jegens Israël, de enige Joodse staat in de wereld, handelde over schending van de vrouwenrechten. De VN Commisie omtrent de Status van Vrouwen, slaagde erin om slechts één land te veroordelen met name Israël voor het “mishandelen van Palestijnse vrouwen”.

♦ Op 31 maart heeft VN-mensenrechtenraad de partijdige Canadees Michael Lynk benoemd tot speciale rapporteur over de Palestijnse gebieden. Lynk beschuldigde eerder Israel van “Apartheid” en “etnische zuiveringen” en is een zelfverklaard tegenstander van een twee-statenoplossing. Hij ziet de opheffing van de staat Israel als oplossing voor het conflict met de Palestijnen.

♦ Op 3 april hebben de Verenigde Naties enkele hebben sleutelsecties van een speciale tentoonstelling gediskwalificeerd omtrent Israël die informatie presenteerde over het Zionisme, Jeruzalem en Arabische Arabieren. Drie van de dertien panelen – niét toevallig de drie belangrijkste – die op de pro-Israëlische tentoonstelling zouden worden getoond werden verboden.

Advertenties