Onderteken de petitie van The Israel Project: ‘Stop de Palestijnse terreur!’

oktober-dodenOktoberdoden 2015 in Israël

Petitie actie van The Israel Project:
Stop de Palestijnse terreur!
http://israelisunderattack.com/

Het is zes maanden geleden dat Palestijnse terroristen Na’ama en Eitam Henkin brutaal vermoordden voor het oog van hun 4 kinderen. Dat was het begin van een terreurgolf die aan 34 Israëliërs het leven heeft gekost en 413 anderen verwondde tijdens 338 aanslagen.

Teveel Israëliërs zijn wees gemaakt en weduwe geworden. Teveel Israëliërs hebben hun kinderen moeten begraven. De wereld heeft de terreurgolf in Israël veel te lang genegeerd. Wij moeten onze stem laten horen en eisen dat de wereld actie onderneemt.

Sluit u bij ons aan en roep de wereld op om de Palestijnse terreur te stoppen op:

http://israelisunderattack.com/

Deze aanslagen zijn het directe resultaat van Palestijnse opruiing. De Palestijnse media en de leiding zetten aan tot terreur en verheerlijken de boosaardige aanslagen telkens wanneer Israëliërs worden vermoord.

Maar wij kunnen iets doen om die opruiing te stoppen. De Palestijnse Autoriteit steunt op honderden miljoen dollars die het jaarlijks in hulp ontvangt van de wereld.

Als de wereld een einde eist aan de opruiing, een einde aan de terreur, zullen de Palestijnen luisteren. Dat is waar uw inbreng wordt gevraagd. Wij hebben u nodig om onze petitie te ondertekenen en dit te delen met uw vrienden via email . Samen kunnen wij het verschil maken.

Kom bij ons en roep de wereld op om de Palestijnse terreurgolf in Israël te stoppen.

Israël kan niet nog eens 6 maanden terreur verdragen.

Dank u voor uw steun,

The Israel Project

TIP-Logo-for-web

Advertenties