Kijk hoe omstanders met strandstoelen een terroriste neerhalen in Rosh Ha’ayin +video

Videobeelden zijn opgedoken van een Palestijnse aanslag die gisteren zondag 3 april 2016 plaatsvond in Rosh Ha’ayin, Israël. Eerder had zij een Israëlische vrouw neergestoken en licht verwond, met name de 30-jarige Reut Weitzman, een moeder van 3 kinderen die in Kfar Saba woont.

war-on-terrorOp de beelden, die werden gemaakt met een beveiligingscamera, is te zien hoe een 23-jarige Arabisch-Israëlische vrouwelijke terrorist-met-hoofddoek uit het nabijgelegen Kfar Qassem, gewapend met twee messen, de hele buurt bedreigt.

Uiteindelijk slagen twee burgers erin om, ‘gewapend’ met terrasstoelen, de vervaarlijke terroriste te overmeesteren en op de grond te gooien waarna ze even later wordt opgeleid door een locale veiligheidsagent.

Advertenties