Brussel: Moslim man op herdenkingssite roept luidkeels “Palestina” en wordt uitgejouwd +video

VIDEO: Man stood in middle of Brussels memorial today & started yelling Palestine!

Op de beelden: Op zaterdag 26 maart ’16 posteerde een ouwe islamitische man zich temidden de bloemen en kaarsen op de herdenkingssite op het Brusselse Beursplein en begon luidkeels “Palestina” te brullen. In plaats van het verwachte applaus werd hij tot zijn grote frustratie op luid boe-geroep onthaald.

Gisteren zondag maakten honderden Belgische hooligans amok aan het Beursplein waar de Brusselse herdenkingsite staat ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen van ISIS op 22 maart 2016. Maar al bij al was het veel minder erg dan wordt voorgesteld in de (linkse) pers.

Al minstens even erg of erger vind ik de manipulaties van antisemitische moslims die op het graf van de tientallen doden, trachten munt uit te slaan voor hun antisemitische kruistocht, onder het mom van pro-Palestinisme.

Enkele dagen geleden berichtte ik hier hoe een haatdragende moslima de Israëlische vlag wegnam op de herdenkingssite en verving door de vlag van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO).

Met dank aan E.J. Bron voor de tip.