Opnieuw actueel: ‘De terreur door moslim terroristen heeft niks te maken met Islam’, zou het?

Nothing to do with Islam

Een populaire monoloog van Pat Condell van 15 januari 2015 (487.918 hits)

“Doorsturen naar alle Westerse regeringen!” [Tiki S.]

Pat Condell is een echt fenomeen op het internet. Hij post met de regelmaat van een klok monologen o.a. op zijn eigen website en op YouTube. Zijn monologen zijn ontzettend populair en werden miljoenen keren bekeken. Zo werd zijn videomonoloog No mosque at Ground Zero sinds 4 juni 2010 maar liefst 6.128.685 keer bekeken!

Andere toppers zijn bv: The trouble with Islam [1.056.362 hits] en Appeasing Islam [1.690.907 hits], A word to rioting Muslims [1.914.257 hits] en The religion of fear [760.181 hits]. Alle 75 video’s bekijken dat kan hier klikken. In die videomonologen uit hij kritiek op het christendom en religie in het algemeen maar in het bijzonder op de politieke Islam.

Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl Islam volgens hem juist zeer agressief en onverdraagzaam is. We kunnen het misschien eens vragen aan de koppensnellers van Islamitische Staat (ISIS/ISIL), de terreurbende van Hamas, Al Qaeda, Taliban of Boko Haram. Maar dan wel vanop veilige afstand 😉

Pat Condell: “We don’t care if you’re offended, and we never will. Get used to it.“ [“Het kan ons niks schelen als u zich beledigd voelt en dat zal nooit anders zijn. U kunt er maar beter aan wennen.”]

isis-map