Imam van moskee in Den Haag maakt het weer bont +video

Netherlands Preacher Takes on Reality Show Starlet:
“She Threw Herself into the Arms of a Christian!”

De Internationale Vrouwendag 2016 van eergisteren indachtig, uw aandacht voor het volgende. De in Nederland fel gecontesteerde Marokkaanse sjeik Rachid Nafi, die imam is in de As-Soennah moskee in Den Haag, maakte het onlangs weer erg bont.

In zijn vrijdagsermoen van 5 februari 2016 bekritiseerde de soennistische predikant mannen en vrouwen. In het bijzonder vrouwen zitten fout, die volgens hem “teveel tijd besteden aan het zich optutten voor de spiegel in een poging zich mooier te maken dan ze zijn” en daarmee het creatieve talent van Allah tarten die hen geschapen heeft.

Hanane El KhadherVerder in het sermoen bekritiseerde sjeik Nafi de Marokaanse zangeres Hanane El Khadher (plaatje rechts) en het warme welkom dat ze genoot na haar terugkeer uit Libanon, waar ze had deelgenomen in de Star Academy reality show.

Hij beschuldigde haar dat ze zich tijdens de show “in de armen van een Christen had gegooid” en klaagde erover dat niemand nog geeft om Marokkanen die prijzen winnen tijdens internationale Koran wedstrijden.

De Nederlands/Marokkaanse imam Rachid Nafi kan zich misschien laten inspireren door moefti Al Laham in Gaza die onlangs richtlijnen predikte omtrent ‘Hoe je echtgenote correct afranselen’. Want, nog steeds volgens de Gazaanse Moefti Al-Laham: “Voorkomt je vrouw correct afranselen conflicten en echtscheidingen.”

Hieronder: Hebron op de Westelijke Jordaanoever, oktober 2014. De oproerpolitie van de Palestijnse Autoriteit slaat met veel machtsvertoon en disproportioneel geweld een manifestatie van Palestijnse vrouwen hardhandig uit elkaar. Vrouwenrechten en vrije meningsuiting in al de gebieden, die door de Palestijnse Autoriteit worden bestuurd, zijn zo goed als onbestaande.

politie-pa