Presidentskandidaat Donald Trump houdt van dictators +video

Trump Loves Dictators

Vandaag heeft het Emergency Committee for Israel een korte videoclip van ca. 30 seconden uitgebracht onder de titel “Trump Loves Dictators“. Hierin wordt de storende affectie belicht van Donald Trump voor anti-Amerikaanse dictators.

William Kristol, de voorzitter van het Emergency Committee for Israel, zei:

“Wanneer u pro-Israël bent, zou u niet pro-Trump mogen zijn. Apologeten voor dictators zijn geen betrouwbare vrienden voor de Joodse staat.”

De bewuste ad staat reeds online en zal deze week op televisie worden vertoond in de 10 staten waar morgen tegelijk pre-presidentiële verkiezingen worden gehouden, ook gekend als ‘Super Tuesday‘.

Trump houdt van dictators
Afgelopen weekeinde retweette Republikeins presidentskandidaat Donald Trump een quote van Italiaans fascistische leider Benito Mussolini: “het is beter om één dag te leven als een leeuw dan 100 jaar als een schaap“:

trump-tweet

In een ander tv-interview distantieerde Trump zich uitdrukkelijk van David Duke, voormalig leider van de racistische groepering Ku Klux Klan, aldus een bericht van heden 29 feb. op De Redactie.be.

De voorbije maanden heeft Trump onder meer de dictator van Irak Saddam Hoessein geloofd of verontschuldigd voor zijn misdaden tegen de menselijkheid, evenals de Syrische dictator Bashar al Assad en de Russische president Vladimir Poetin. Voordien loofde hij de Chinese regering voor het uitvoeren van de massacre op het Tiananmen Plein in 1989.

Advertenties