Microsoft’s CEO Nadella in Israël om 25 jaar samenwerking te vieren +video

PM Netanyahu Meets Microsoft CEO Satya Nadella

Op donderdag, 25 februari 2016 was de grote baas van Microsoft Nadella te gast in Israël om 25 jaren van samenwerking tussen deze technologische gigant en de Joodse staat te vieren. Nadella is in de voetstappen getreden van zijn voorgangers Bill Gates en Steve Ballmer en op 4 februari 2014 de nieuwe CEO van Microsoft geworden.

Netanyahu zei dat Israël zou werken om de uitvoerbeperkingen van Israël’s cybersecurity technologie te minimaliseren en zei:

“Wij vieren 25 jaren van samenwerking tussen Microsoft en de Staat Israël. We moeten nu de volgende 25 jaren plannen. Israël is een centrum van grote technologische innovaties; Microsoft is een groot technologisch bedrijf. Het is een huwelijk dat in de hemel werd gesloten maar hier op aarde erkenning kreeg.”

CEO Satya Nadella antwoordde onder meer dit aan Israël’s premier:

“Het lijdt geen twijfel dat een land zoals Israël, met het menselijk kapitaal dat hier aanwezig is, de wereld zal gaan veranderen. Het is een echt plezier om in Israël te zijn en zoals u zegt, die 25 voorbije jaren zijn fantastisch geweest en we kijken uit naar de volgende 25 jaren.

Brabosh: “Ik hoor het tandengeknars van die debiele BDS-activisten tot in mijn salon.” 😉

Het Technion Instituut voor Technologie Israël in Haïfa werd opgericht in 1912 en is de oudste universiteit van Israël. Eind 2008 werd zij gerangschikt in de Top 110 van beste universiteiten ter wereld Het Technion Instituut voor Technologie Israël in Haïfa werd opgericht in 1912 en is de oudste universiteit van Israël. Eind 2008 werd het wereldbefaamde Instituut gerangschikt in de Top 110 van beste universiteiten ter wereld