Caroline Glick over ‘Waarom de Joden? De wortels van genocidale Jodenhaat’ +video

Op 17 november 2013 gaf Caroline Glick een voordracht in het David Horowitz Freedom Center te New York, VS,  met als thema: “De wortels van genocidale Jodenhaat“.

Waarom de Joden?
De ongebreidelde bloeddorstigheid om Joden te vervolgen en te vermoorden, begon niet en eindigde ook niet met de Shoah (algemeen Holocaust genoemd), maar gaat vele duizenden jaren terug en zal ook in de toekomst nog vele duizenden jaren voortwoekeren.

Tenzij de mensheid in haar geheel er het bijltje bij neerlegt en we de wereld terug afgeven aan onze voorouders aka de dinosaurussen.

Zowat elke generatie Joden in om het even welk tijdperk of land heeft op de een of andere manier met Jodenhaat te kampen gehad. Soms sluimerend, heimelijk verborgen, soms openlijk, gewelddadig en moordzuchtig.

Jodenhaat die zonder moeite de eeuwen overleeft en rond zich grijpt als een dodelijk virus. Soms wat voor locaal ongemak zorgt, maar af en toe uitdijt tot reusachtige proporties van pandemische omvang.

Caroline Glick legt op een bondige wijze de oorzaken, redenen, en achterliggende mechanieken uit van die onuitroeibare Jodenhaat en ze geeft ook een antwoord op al die Jodenhaat: Israël!