Israël beschuldigd van organen diefstal van Palestijnen aan Londense universiteit SOAS

organsIn november 2015 herhaalde Riyad Mansour, de Permanente Waarnemer voor de Palestijnse Autoriteit aan de Verenigde Naties, de zoveelste kwakkel omtrent Joden en hun staat Israël, met name “dat medische onderzoeken op Palestijnse lijken hebben uitgewezen dat Israël op illegale wijze de organen van deze dode Palestijnen had geoogst”.

De creativeit van antisemieten en Israëlbashers kent blijkbaar geen grenzen als het over de Joden (of over hun staat Israël) gaat. De verf van de ene aangebrande kwakkel en boosaardige leugen is nog niet droog of er duikt er alweer een andere op, die in sneltreinvaart worden verspreid doorheen de sociale media.

De kwakkel houdt stand
In het begin van deze week hield Rafeef Ziadah, een docente in Politieke Wetenschappen aan de Londense universiteit SOAS, de eerste boycot-Israel actie in aanloop naar de  jaarlijks weerkerende “Israel Apartheid Week” aan de SOAS, met een panel evenement waaraan werd deelgenomen door verschillende sprekers voor een gehoor van een 300-tal studenten. Het duurde niet lang vooraleer de ziekelijke anti-Israël propaganda uit de pan swingde.

Sahar Francis van de ngo. Addameer, een Palestijnse organisatie in Jerusalem die de Palestijnen steunt die werden opgesloten [lees hier meer over deze ngo. op NGO-Monitor], zei op de voordracht “dat de Palestijnse hongerstaker Islam Hamed door zijn (Palestijnse) bewakers met verkrachting werd bedreigd”.

Islam HamedDe 30-jarige Islam Hamed, een Palestijn van Braziliaanse nationaliteit en zoon van Nádia Hamed die in São Paulo woont, zit sinds 2010 opgesloten in de gevangenis van Nabloes, Samaria (West Bank), gebied dat onder de controle valt van de Palestijnse Autoriteit.

Eerder zat hij in een Israëlische cel op verdenking van het plegen van een terroristische aanslag op 5 Israëliërs op de West Bank, zowat 5 jaar daarvoor. Sinds 10 april 2015 is de Braziliaanse terrorist in hongerstaking gegaan omdat, ondanks herhaalde verzoeken van de Braziliaanse ambassade, de Palestijnse Autoriteit hem weigert op vrije voeten te stellen.

Volgens Sahar Francis (zie hieronder videobeelden)weigert de Palestijnse Autoriteit de Braziliaanse gevangene vrij te laten zogenaamd om hem te ‘beschermen’, omdat hij anders opnieuw door het IDF zou opgepakt worden en geïnterneerd in een Israëlische cel“. Bovendien hoopt Israël’s gevangenis autoriteit dat Islam Hamed “aan zijn hongerstaking in een Palestijnse cel zou sterven zodat Israël’s rechters een argument hadden en een wet zouden goedkeuren tot ‘gedwongen voeding’“, aldus Francis.

Zij vervolgde met te zeggen “dat Israël het gerucht verspreid dat het organen oogst van haar eigen slachtoffers van autoongevallen en van dode Palestijnen”. Hoewel, gaf ze toe, dat ze dat niet kon bewijzen noch bevestigen.

Video: Israel accused of harvesting Palestinian organs at SOAS

2 gedachtes over “Israël beschuldigd van organen diefstal van Palestijnen aan Londense universiteit SOAS

 1. De ondergang van het ooit zo prestegieuze instituut: de Universiteit..

  Vandaag de dag zijn ze verworden tot een kermis vol doorgedraaide Jodenhaters die van
  gekkigheid niet meer wat te zeggen.

  De ene universiteit doet zijn best om de andere te overtroeven in uitbarstingen met vurige anti Israel lava!

  Als dit al de ‘intelligentia” is, hoe noemt men dan de primitieven onder ons?

  Maar zoals alles in het leven om fases draait, zal ook deze fase zichzelf opheffen door zijn eigen “succes”!

  Like

 2. Zoals je zelf zegt…één Joodse mafketel.

  Het echte probleem van de Palestijnse Arabieren is is dat hun hulp troepen bestaan uit een leger van mafketels.

  Daarom zijn ze ook uitgeroepen tot de Internationale Speelbal van de wereld, te misbruiken door iedere regering, groepering & individueel met zijn/haar eigen agenda.

  Like

Reacties zijn gesloten.