Gaza: de Palestijnse terreurgroep DFLP sponsert operette ‘Messen Intifada’ [in beeld]

dflp01Gaza Stad, februari 2016. Een plaatje uit de door de Palestijnse terreurgroep Democratisch Front voor de Bevrijding van Palestina in Gaza gesponsorde operette ‘Messen Intifada‘. Een operette met nazi-groeten! [beeldbron]

Het marxistische Democratisch Front voor de Bevrijding van Palestina (DFLP) – een afscheuring van de PFLP – heeft in het verleden talrijke dodelijke terreuraanslagen uitgevoerd in Israël, waaronder de moord op 22 schoolkinderen en 4 volwassenen in mei 1974 nadat zij eerst in gijzeling werden genomen in Ma’alot (gekend als de Ma’alot Massacre).

Vele andere terreuraanslagen zoals de moord in Avivim op 8 mei 1970 op 9 kinderen en 3 volwassen tijdens een aanslag op een schoolbus, de moord op 7 mensen tijdens een bomaanslag in Jeruzalem, de moord in november 1974 op 4 gegijzelden in een appartementsgebouw in Beit Shean (gekend als de Beit She’an Attack), die allen plaatsvonden in de jaren 1970.

Bovendien heeft de DFLP deelgenomen en de verantwoordelijkheid opgeëist voor dozijnen andere terreuraanslagen, met inbegrip van een zelfmoordbomaanslag aan een bushalte op 25 december 2003 in Petah Tikva nabij Tel Aviv, waarbij 4 mensen werden gedood.

Nayef HawatmehIn juli 2013 werd door de ‘gematigde’ Mahmoud Abbas, president van de Palestijnse Autoriteit, de hoogste Palestijnse onderscheiding, de “Star of Honor”, uitgereikt aan aarts-terrorist Nayef Hawatmeh (°1938, Jordanië) de leider van het marxistische Democratisch Front voor de Bevrijding van Palestina (DFLP).

Dit is een voortzetting van het beleid door Abbas en de Palestijnse Autoriteit om terroristen te eren en te verheerlijken voor het vermoorden van Israëliërs zoals overvloedig wordt gedocumenteerd door Palestinian Media Watch.

Lees ook op deze blog:

De communistische wortels van de Palestijnse terreur” [deel 1 en deel 2]

dflp02
Bij de plaatjes hierboven en hieronder. Deze maand, februari 2016, werd door de DFLP hun 47ste verjaardag van de oprichting van de terreurgroep uitgebreid gevierd. In de aanwezigheid van Libanese en Palestijnse leiders werd in het Palestijnse vluchtelingenkamp Ein al-Hilweh in het zuiden van Libanon een toorts aangestoken en er werden ook militaire parades gehouden.

In dit vluchtelingenkamp, het grootste van Libanon, verblijven ca. 70.000 afstammelingen van Arabieren die in 1948 wegvluchten uit hun dorpjes in het noorden van Israël. Door de vluchtelingencrisis in Syrië is hun aantal sinds 2011 aangegroeid tot ca. 120.0000 vandaag.

dflp06

Ook in Gaza werd de verjaardag van de oprichting van de DFLP herdacht en werden op dinsdag 23 februari 2016 militaire oefeningen gehouden. Uiteraard was de Hamasleiding volledig op de hoogte van het evenement en zond felicitaties naar de terreurgroep. In de media van Hamas werd ook een uitgebreid fotoverslag gepubliceerd waaronder de volgende vier plaatjes:

dflp07
dflp03
dflp04
dflp05

Een gedachte over “Gaza: de Palestijnse terreurgroep DFLP sponsert operette ‘Messen Intifada’ [in beeld]

Reacties zijn gesloten.