Een weekje internationaal Israëlbashen in aantocht: ‘Is Israel een Apartheid State?’ +video

Video: Is Israel an Apartheid State?

Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook dit jaar door de perfide organisatie Israeli Apartheid Week een reeks publieke evenementen georganiseerd, met als enige doel Israël te deligitimeren en demoniseren. l’ Histoire se répète

De maskers vallen af
In hun aankondigingen spreken zij ook openlijk hun steun uit voor de Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) beweging die in de helft van de Verenigde Staten (en in steeds meer andere landen) wordt verboden omwille van haar virulente antisemitisme.

apart2Ook Europa – en dus ook in België en Nederland – heeft zich geëngageerd in de Israeli Apartheid Week die hier loopt van 29 februari t/m 7 maart 2016. Daniel Pomerantz van de organisatie Honest Reporting geeft in deze video uitleg of wat deze activisten beweren ook werkelijk de waarheid is.

Hoe dan ook, zal u de militanten van de IAW binnenkort wel tegen komen aan de schoolpoorten, campussen en aan de inkom van uw locale supermarkt om de aankoop van om het even welke Israëlische producten (en dus niet enkel uit de ‘bezette gebieden’) te verhinderen.

En aldus zoekt en vindt ordinaire eeuwenoude Jodenhaat altijd wel een manier om zich te uiten en de geesten te vergiftigen.

Met dank aan Tiki S. voor de hint.

 

Advertenties