Optocht van gewapende Hamasstrijders door de straten van Jeruzalem +video

hamas-messenArabische wijk Shuafat in Jeruzalem, 5 januari 2016. Tijdens de begrafenis van Hamasterrorist Mohammed Ali zwaaiden zijn aanhang(st-)ers met machetes en kalashnikovs (videobeelden onderaan). De terrorist werd eerder op 10 oktober 2015 doodgeschoten door de Israëlische politie nadat hij twee politieagenten had neergestoken nabij de Damascus Poort in de Oude Stad van Jeruzalem. Eén agent raakte hierbij zwaargewond.

Honderden gemaskerde en gewapende Hamas terroristen marcheerden in de straten van Jeruzalem (!) ter gelegenheid van de begrafenis van een terorist, zwaaiend met hakmessen en machetes, schoten vuurwapens leeg in de lucht en riepen (in het Arabisch) slogans waarbij ze om de massacre van de Joden krijsten:

“Dit is wat Mohammed ons heeft geleerd! Hoe de Joden af te slachten! Zwaai de zwaarden!

De Palestijnse Arabische wijk Shuafat in Jeruzalem was even het toneel van hoe Jeruzalem er kan uitzien wanneer de Palestijnen de volledige controle zouden krijgen over de West Bank Judea & Samaria met Oost-Jeruzalem als hun hoofdstad, zoals bekend dè ultieme vredesoplossing van de Europese Unie en de rest van het vrije Westen voor het gebied.

De locatie waar deze hallucinante scenes zich afspeelde bevindt zich in het noord-oostelijke deel van Jeruzalem, niet ver van de Hebreeuwse Universiteit en amper 100 meters van de Joodse residentiële wijk French Hill. Zie hieronder de videobeelden.

door Brabosh.com


naar een artikel in United With Israel van 8 januari 2016

Een gedachte over “Optocht van gewapende Hamasstrijders door de straten van Jeruzalem +video

  1. Hysterisch alla akbar gekrijs. Meer komt er niet uit hun kelen. Triest dat een volk ten onder lijkt te gaan aan de overheersing door tereurbeweging Hamas

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.