Europa mag een beetje de pijn van terreur voelen die Israël ALLE dagen van het jaar treft

dry-islam

Judith Bergman in The Gatestone Institute [bron]:

“De terreuraanslagen in Parijs zijn een direct en betreurenswaardig gevolg van politieke lafheid en traagheid. Politici zijn niet in staat of niet bereid om de problemen bij hun rechtmatige naam te noemen. De politici schuwen het om bezig te zijn met de enorme veiligheids- en sociale problemen die de islamitische immigratie naar Europa en het Westen heeft veroorzaakt en blijft veroorzaken.

Bij het zien van het islamitische terrorisme dat het Westen al meer dan een decennium lang heeft ondervonden, heeft de huidige generatie van de Europese politieke leiders een onverantwoordelijkheid en gebrek aan leiderschap tentoongesteld, dat bijna kinderlijk is ten opzichte van de ongecontroleerde immigratie van moslims naar het Europa met zijn vrije open grenzen. De vraag is of de terreuraanslagen in Parijs uiteindelijk nog zullen neerkomen op een ‘wake-up call’ voor het politieke establishment van het Westen.”

Advertenties

3 gedachtes over “Europa mag een beetje de pijn van terreur voelen die Israël ALLE dagen van het jaar treft

  1. Het is toch wel zeer opvallend dat precies toen Brussel besloot om Israelische producten te “labelen”/boycotteren het drama in Parijs toesloeg, bijna alle terroristen uit Brussel komen en Brussel nu totaal plat ligt en geboycottert wordt door toeristen & winkelaars.

    Misschien tóch iemand daarboven die voor gerechtigheid zorgt?

    Zolang het pathetische Europa zijn dubbele moraal politiek t.o. Israel niet 180° verandert zal het gestraft worden!

    Like

Reacties zijn gesloten.