Pat Condell over De Invasie van Europa +video

The Invasion of Europe

De nieuwste monoloog van Pat Condell, van 28 september 2015.

Pat Condell is een echt fenomeen op het internet. Hij post met de regelmaat van een klok monologen o.a. op zijn eigen website en op YouTube. Zijn monologen zijn ontzettend populair en werden miljoenen keren bekeken. Zo werd zijn videomonoloog No mosque at Ground Zero sinds 4 juni 2010 maar liefst 6.113.415 keer bekeken!

Andere toppers zijn bv: The trouble with Islam [1.045.047 hits] en Appeasing Islam [1.681.261 hits], A word to rioting Muslims [1..868.788 hits] en The religion of fear [756.021 hits]. Alle 75 video’s bekijken dat kan hier klikken. In die videomonologen uit hij kritiek op het christendom en religie in het algemeen maar in het bijzonder op de politieke Islam.

Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl Islam volgens hem juist zeer agressief en onverdraagzaam is. We kunnen het misschien eens vragen aan de koppensnellers van Islamitische Staat (ISIS/ISIL), de terreurbende van Hamas, Al Qaeda, Taliban of Boko Haram. Maar dan wel vanop veilige afstand 😉

door Brabosh.com

Een gedachte over “Pat Condell over De Invasie van Europa +video

 1. Pat condell heeft het écht niet begrepen.

  Wat zijn honderden duizenden met testosteron geladen primitieve, fanatieke Moslims t.o.
  Israelische producten uit de “settelments”.

  Want volgens de EU komt het échte gevaar daar vandaan, daarom worden déze producten ook netjes & precies geregistreerd voordat ze toegelaten worden.

  Nee, de EU leiders weten precies waar ze mee bezig zijn en we kunnen ze met een gerust hart vertrouwen met onze veiligheid.

  Het gevaar van de “levensgevaarlijke producten” uit Israel wordt ingedampt!

  Like

Reacties zijn gesloten.