Vertrouw de VS niet: zeg hen dat Obama het nucleair akkoord met Iran moet afwijzen

Het verraad van president Barack Obama inzake Iran
Don’t Trust US: Tell Washington to Oppose Obama’s Nuclear Deal with Iran

De Islamitische Republiek Iran is een gevaar voor de veiligheid van de Verenigde Staten en haar vrienden en bondgenoten over de hele wereld. Het Iraanse regime wordt gerund door jihadisten die zich bogen op de verspreiding van hun ‘islamitische revolutie’ over de hele wereld. Het werd door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bij herhaling beschreven als “’s werelds meest actieve staat inzake het sponsoren van terrorisme.

Iran heeft ook blijk gegeven van een niet aflatende inzet voor het bouwen van kernwapens, het verrijken van uranium in schending van internationale verdragen en het verwerven van ballistische raketten waarmee wapens van massavernietiging kunnen afgevuurd worden. Wij moeten ons verzetten tegen elke akkoord met Iran dat niet direct haar illegale kernwapenprogramma beëindigt en het Ayatollah regime dwingen op te houden met het sponsoren van het jihad-terrorisme.

Helaas behandelt de regering Obama Iran als een rationele partner voor de vrede. Sinds Obama president werd is hij zo wanhopig bezig om een nucleair akkoord met Iran te sluiten, dat zijn regering bereid is om het even welke toegeving te doen en daarbij elk slecht gedrag van Iran negerend om een legaal nucleair akkoord te krijgen. De ambtenaren van de regering Obama zijn ook herhaaldelijk misleid en hebben gelogen over alles waarover ze hebben ingestemd tijdens de nucleaire gesprekken met Iran.

Kortom, de nucleaire diplomatie van president Obama met Iran zal uiteindelijk de atoombom in de handen van Teheren schenken. De wereld kan zich geen nucleair bewapend Iran veroorloven dat gerund wordt door Muoellahs die geloven dat het triggeren van een reeks van cataclysmische gebeurtenissen over de terugkeer van de 12e Imam, om de wereld te zuiveren van ongelovigen en degenen die niet voldoende trouw zijn. Dat betekent de meesten van u die dit lezen, moslims en niet-gelovigen.

Teken de petitie:

http://irantruth.org/trust/

Video: Waarom hebben de Moellahs zoveel plezier?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.