Wekelijks sermoen op de Tempelberg: ‘De Joden aanbidden Satan en bakken Paasbrood van kinderbloed’ +video

khaled-al

Jeruzalem, 29 mei 2015. Sjeik Khaled Al-Mughrabi, die twee maal per week zijn volgelingen in de Al Aqsa Moskee op de Tempelberg in Jeruzalem onderwijst in de leer van Islam, heeft het weer bont gemaakt.

Zijn laatste preek trok de aandacht van PMW en tevens van het Simon Wiesenthal Center nadat zijn preek op Youtube werd geplaatst waarin hij van leer trekt, nee, niet tegen Israël of de Zionisten, maar tegen het Joodse volk, hier en nu en in alle tijden.

Antisemitisme pur sang, net alsof we weer in het nazi tijdperk leven. Tenslotte gaat het niet om Israël maar om de Joden, ondanks wat in het Westen ook mag worden beweerd. Israël het excuus, de Joden het ultieme doelwit.

matsesBoek in het Arabisch hoe de Joden het bloed van christenen en moslims aftappen en er Paasbrood van bakken, nog steeds een bestseller in het M-O.

De klassieke antisemitische kwakkels, leugens en samenzweringscomplotten doen de revue in de wekelijkse babbels van de sjeik waarmee hij systematisch de geesten en de harten van zijn Palestijnse gelovigen in Jeruzalem vergiftigt.

De Al Aqsa Moskee zou een oord moeten zijn van toenadering tussen alle volkeren, vredeswil en doorweven met zalvende woorden, maar dat is het dus helemaal niet, integendeel.

In zijn laatste preek in de moskee van Jeruzalem herhaalt sjeik Khaled Al-Mughrabi antisemitische oneliners zoals dat de nazi’s de Joden van Europa verbrandden tijdens de Holocaust omdat ze kinderen ontvoeren om er het Joodse Paasbrood van te bakken. Hij beweerde tevens dat de Joden de Duivel aanbidden, de 9/11 aanslagen op het WTC in New York planden, dat zij de filmindustrie in Hollywood in handen hebben, dat de Joden  de Vrijmetselarij controleren die hun vrouwen en kinderen offeren in geheime ceremoniën en meer van dattum.

Het Simon Wiesenthal Center heeft uit protest tegen deze gang van zaken een brief verzonden naar koning Abdullah van Jordanië en aan Mahmoud Abbas, de president van de Palestijnse Autoriteit, waarin hij hen aanmaant om direct actie te ondernemen tegen deze haatzaaier van formaat die op de loonlijst staat van de Jordaanse Waqf, de religieuze autoriteit die conform de Akkoorden van Oslo van 1993/1994 de religieuze zaken op de Tempelberg in Jeruzalem controleert:

Wij verzoeken u om onmiddellijk actie te ondernemen tegen sjeik Khaled al-Mughrabi, de religieuze leraar aan de Al Aqsa Moskee die op de loonlijst staat van de Waqf [de religieuze autoriteit van de PA], voor het gebruiken van zijn positie om het beruchte bloedsprookje te promoten  dat ‘uitlegt’ waarom de Holocaust van de nazi’s heeft plaatsgevonden.

Het bloedsprookje is een christen middeleeuwse kwakkel waarin Joden worden beschuldigd van het bloed van kinderen te gebruiken om er de matses, het Joodse Paasbrood, van te maken.

De Tempelberg is een plaats van ultiem religieus belang voor het Judaïsme en wordt tevens aanbeden door het Christendom en Islam. Het zou een gebied moeten zijn waar vrede, tolerantie en wederzijds begrip wordt gepromoot.

Echter, de Al Aqsa Moskee wordt thans gebruikt om de afschuwelijke leugens te herhalen en genocide te legitimeren. Wanneer dit niet wordt aangepakt zal het ‘sermoen’ van de sjeik alleen maar meer haat en geweld zaaien.”

Hieronder de videobeelden van de recente toespraak van de sjeik in Jeruzalem, net alsof we terug in de Middeleeuwen zijn… De toespraak is origineel in het Arabisch maar werd door PMW voorzien van Engelstalige ondertitels.

door Brabosh.com

Video – sjeik Khaled al-Mughrabi “De Joden aanbidden Satan!”