Ayaan Hirsi Ali introduceert ‘Crossing the Line 2’ over antisemitisme op universiteiten onder het mom van Israëlhaat

Bij de voorstelling van de première in Boston, VS, op 5 mei 2015 van de documentaire film “Crossing the Line 2” die handelt over antisemitisme op de Campussen van de Amerikaanse universiteiten, haalde Ayaan Hirsi Ali ongemeen scherp uit naar de internationale Israël-boycot organisatie de BDS beweging.

De BDS beweging, de afgekorte naam van de internationale antisemitische “Boycott, Divestment and Sanctions Movement” (boycot, desinvesteren en sancties jegens de Joodse staat Israël), zou beter begrepen worden als de “Bully, Deceive and Sabotage Movement,” zegt Hirsi Ali.

Ayaan Hirsi Ali“Waar blijft de BDS beweging tegen Islamitische Staat?”

“Waarom staat de BDS beweging niet op tegen Saoedi-Arabië waar moslims, mannen en vrouwen, nog met zweepslagen worden gestraft en soms onthoofd?”

“Waar is de BDS beweging tegen Iran dat terwijl het onderhandelt met de VS zegt dat het Israël van de kaart zal vegen?”

‘Crossing the Line 2’ is een nieuwe documentaire die de opgang onthult van antisemitische activiteiten, in het bijzonder van de BDS beweging, aan Noord-Amerikaanse universiteits campussen.

Dit virulente antisemitisme heeft zich vermomd als een oppositie beweging die zich voor de schijn tegen het beleid van Israël, maar repetitief oproept tot Israël ’s vernietiging en de Joden bedreigt op de campussen.

‘Crossing the Line 2,’ werd geproduceerd door Jerusalem U, en onthult hoe redelijke kritiek op Israël ‘de lijn overschrijdt’ naar onomwonden en open antisemitisme of zoals ik hier een paar dagen geleden nog schreef: Zij haten de Joden niet omwille van Israël, zij haten Israël omdat ze Joden haten.

door Brabosh.com

Trailer ‘Crossing the Line 2’

4 gedachtes over “Ayaan Hirsi Ali introduceert ‘Crossing the Line 2’ over antisemitisme op universiteiten onder het mom van Israëlhaat

 1. Ik ben het volkomen met U eens Mevr/Mej. Hirsi Ali en ik bewonder U voor Uw moed om dit te publiceren./

  Like

 2. Jenny Mees, u heeft volkomen gelijk. het is gruwelijk wat de pers hier doet. zoals de voorpagina van NRC op 4 mei!

  Like

 3. Ja ik sluit mij aan bij vorig commentaar… Ik woon in België, en moest onlangs vernemen van een wildvreemde marokkaanse vrouw op de bus waarmee ik in gesprek geraakt was… ten aanzien van marokkaanse hangjongeren waar het thema vervolgens over Israel ging (weet niet meer hoe’) dat ze me vroeg : ” weten die jongeren dat je pro- Israel bent ?” dat chocqueerde me diep. Ik ben autochtoon en voel me niet thuis in eigen land dat gevoel roept dit bij me op… Ik deel het omdat ik verbaasd en dat Israel zoveel haat en wrevel oproept ook bij Belgen van blanke origine…

  Like

 4. Ook bij ons is de haat tegen Israël levend, ja vanzelfsprekend. Men is verbaasd wanneer je durft Israël te steunen en die verbazing gaat snel over in hatelijkheid. Het discours is altijd en overal: Israël is fout. Jonge mensen worden daarin opgevoed in alle scholen, leraren weten ook niet beter. Ayaan die even in de main stream pers mocht komen -ook bij ons- bij het lanceren van haar nieuwe boek (omdat ze daarin een uiteenzetting geeft waarom islam te hervormen is -en enkel daarom!) zal niet in het nieuws komen met haar steun voor Israël. Op alle media-fora worden commentaren geweigerd die de berichtgeving op Israël proberen recht te zetten, en hoe meer bedachtzamer en hoe meer geargumenteerd ze zijn, des te minder kans maken ze om gepubliceerd te worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.