Weer twee dodelijke ‘arbeidsongevallen’ van uitgebuite burgers in de Gazastrook

dood-pijDe Palestijnse doodcultus in volle gang. Jihadist Nasim Khalil Naim is bijna thuis. Helemaal aan het einde van de tunnel wenken 72 wellustige maagden die zijn kromzwaard(-je) eeuwigdurend zullen masseren tot hij bont en blauw kleurt.  Aan alles komt eens een eind.

Even een paar recente arbeidsongevallen melden van het jihadistenfront in de Gazastrook. De Gazaanse terreurorganisatie Islamitische Jihad (PIJ) meldt de dood van een van haar schutters van de Al Quds Brigades, het beruchte doodseskader van de PIJ.

De PIJ zei in een verklaring dat Nasim Khalil Naim werd gedood tijdens eenJihadistische missie” zonder verdere details te verstrekken. De man werd dezelfde dag nog begraven (plaatje hierboven). Waarschijnlijk is de jihadist van de ladder gevallen toen hij de ramen aan het lappen was.

hamas-kiddieDe kleine Nihad Awad Khleif was er al erg vroeg bij

Ook concurrent in de terreur de [Izz al-Din] Al-Qassam Brigades, het doodseskader van Hamas, meldde op zaterdag jl. een onverwacht overlijden van één van haar noeste ‘medewerkers’. De 30-jarige militant Nihad Awad Khleif, afkomstig uit Beit Lahiya in het noorden van de Gazastrook, is om het leven gekomen toen tijdens de graafwerken een tunnel instortte.

Hamas is meteen na het einde van het zomeroffensief van Hamas tegen de Joodse staat en nadat op 26 augustus 2014 een voorlopig staakt-het-vuren met Israël inging, begonnen met het zwaar gehavende tunnelnetwerk te herstellen en het verder uit te breiden richting Israël. Tijdens dergelijke riskante graafwerken durft al eens wat mislopen.

Een groot aantal strijders zijn de voorbije jaren in de Gazastrook omgekomen tijdens mysterieuze arbeidsongevallen, veelal tijdens militaire oefeningen en werken in de tunnels van Hamas en Islamitische Jihad.

Die tunnels worden voor het merendeel gebruikt om illegale goederen te smokkelen naar de Strook. Tunnels in het zuiden worden gebruikt voor de invoer van wapens, munitie, raketten en de tunnels in het noorden aan de grens met Israël voor terroristen met het doel soldaten en of burgers te ontvoeren in ruil voor gevangen terroristen.

jpsHet Instituut van Palestijnse Studies (IPS) berichtte in 2012 dat de Hamas autoriteiten 160 doden hadden geteld in de tunnels sinds het begin van de Israëlische blokkade in 2007 toen Hamas de macht greep en rivaal Al Fatah van Mahmud Abbas met geweld uit de Strook ranselde.

En in augustus 2014 berichtte de Qataarse satellietzender Al Jazeera dat hun aantal reeds was opgelopen tot ca. 400 doden.

Ongetwijfeld zullen beide omgekomen terroristen door het Palestijnse ministerie van Binnenlandse Zaken worden bijgeschreven op de lijst van burgerslachtoffers die vermoord werden door die ‘vuile Joden’ van de Zionistische Entiteit. Let op mijn woorden. Hun namen komen we nog wel tegen in een of ander rapport van de Verenigde Naties.

PIJ-tunnels3De miljoenen dollars en euros hulpgelden van de internationale gemeenschap, in het bijzonder van de Europese Unie, worden ‘goed’ besteed in Gaza. Al die duiten gaan naar de aankoop van cement om hun tunnelnetwerk te betonneren. Ook Iran draagt een stevige cent bij. Deze jihadist hierboven van de Al Quds Brigades (Islamitische Jihad) is de Ayatollah in Teheran alvast zeer dankbaar.

door Brabosh.com