Gematigde moslims staan er helemaal alleen voor

maria04aMaria was een vuile Jodin, in de vuilbak ermee!”

Aandacht! Katholieken, protestanten en andere christenen die zich nog steeds afvragen welke kant te kiezen in het Islamist-Israëli conflict, moeten beter luisteren naar wat islamisten denken én zeggen over uw religie. Volgende plaatjes (en onderaan de videobeelden) zijn nog steeds razend populair op de sociale media.

Nadat islamistische rebellen een christelijke regio veroverden en bezetten in Syrië, ‘bewees’ een gematigde islamistische imam de suprematie van islam en Sharia over alle andere religies, in dit specifieke geval het christendom, door voor de camera een beeld van de H. Maagd Maria in gruzelementen te slaan.

Hieronder twee citaten omtrent ‘gematigde’ en ‘niet zo gematigde’ moslims, met onderaan dat van  Mohamed Hamdouch (plaatje rechts, mèt zwaard), een Jihadist uit Spanje die zich onlangs aansloot bij Islamitische Staat (ISIS/ISIL) en voor zijn bijzondere verdiensten door zijn kompanen de bijnaam de ‘Onthoofder van de Castillejas‘ meekreeg.

“Indien officiële vertegenwoordigers, de politie en zelfs Joodse leiders wensen hun solidariteit uit te drukken met de moslimgemeenschap tegenover extremistische retoriek en terreuraanslagen zoals in Parijs, is het dan niet veel beter om samen te werken met moslims die niét het vermoorden van niet-moslims verdedigen? Wanneer extremisten en de autoriteiten samen opkomen, dan staan de werkelijke gematigden er helemaal alleen voor.”
[Samuel Westrop in ‘The Moderate Muslim Stands Alone’ – bron]

Mohamed Hamdouch“Ik ben een moslim. Islam is de beste van alle religies. Jihad is een verplichting. Hierover bestaat wereldwijde unanimiteit. Mijn overtuigingen komen voort uit wat Allah zegt: je moet de ongelovigen doden, ongeacht of het Joden, moslims, christenen of atheïsten zijn. Onthoofding is toegestaan in de islam. Ik raad u aan de soera’s [hoofdstukken] van Anfal (8), At-Tawbah (9) and Mohammed (47) te lezen. Ik zweer het op Allah, dit is geen geweld. We verdedigen onze religie.”
[Mohamed Hamdouch aka de ‘Onthoofder van de Castillejas’ ISIS/ISIL bron]

door Brabosh.com