Er komt een zware storm aanzetten, de storm van het antisemitisme +video

antisem25We dachten dat sinds de Holocaust het antisemitisme in Europa was uitgestorven. “Nooit meer opnieuw,” beloofden we plechtig.  Hoe naïef toch. Stommerikken dat we waren. De waakzaamheid even verslappen en ’t is zo gebeurd. Nu weten we wel beter, het is nooit weg geweest. En weet je wat? De storm van antisemitisme is nog maar net beginnen opsteken. Het ergste moet nog komen. 😦

Antisemitisme is de afgelopen decennia in alle geweld weer opgedoken in het Westen, geënt op de Jodenhaat in de moslimwereld in het Midden-Oosten. Met de immigratie van miljoenen moslims naar het Westen, brachten velen hun Jodenhaat en haat jegens de Joodse staat mee, Israël, dat zij de ‘anomalie’ in de moslimwereld heten. Een religieuze Jihad jegens de Joden, geïnspireerd en ingedekt door citaten uit Koran en randgeschriften.

Het huidige antisemitisme is in een andere gedaante onze huiskamer binnengeslopen. “Ze” noemen het pro-Palestinisme, maar dat is een drogreden. Niemand geeft om de Palestijnen, kijk bv. maar naar Syrië en kijk hoe de Palestijnen als paria’s worden behandeld in hun Arabische gastlanden. Palestijnen dienen in het beste geval als kogels in de lader van het machinegeweer van de antisemitische moslim Arabier, dat onophoudelijk ratelt richting het Joodse volk van Israël.

Antisemitisme vermomd zich tegenwoordig als anti-Israëlisme. En de slachtoffers van vroeger zijn “toevallig” dezelfden als vandaag: de Joden, waar ze zich ook maar bevinden, Frankrijk, België, Nederland… Echter, het ergste moet nog komen. We hebben nog niks gezien. De wind is nog maar net opgestoken. Want er komt een zware storm aanzetten en niemand die deze kan tegenhouden.

De Amerikaanse rapper Andrew McKain bracht onlangs een nieuwe videoclip uit getiteld “Two by Two“, een actie van Christian Zionists, in de VS. Boven en onder enkele screenshots uit de YouTube clip en helemaal onderaan de video zelf.

door Brabosh.com

antisem27
antisem26

antisem29
antisem28
Andrew McKain en zijn rapsong “Two by Two”, een actie van Christian Zionists, US

http://www.thejerusalemconnection.us

2 gedachtes over “Er komt een zware storm aanzetten, de storm van het antisemitisme +video

  1. Moderator:

    Sorry, maar zoiets als “bruine geïmporteerde ‘Allah-onderkruipsels’” kan hier niet. Ik werd al voor minder op de vingers getikt. Zoals je weet (of niet weet) is de eigenaar van deze blog aansprakelijk voor alles wat hier verschijnt, met inbegrip van reacties van derden. Ga dit maar voor eigen rekening ergens anders zeggen, maar hier kan het echt niet.

    Like

  2. Geachte heer Brabosh. Ik kan het best begrijpen dat u mijn commentaar niet kan plaatsen. Het is te extreem. Zo’n commentaar zou u, misschien, wel in het Antwerpse café “De Leeuw van Vlaanderen” horen. Maar elders niet. Ik weet het. Fatsoenlijke mensen zeggen zo iets niet!. Toch leven wij in een vreemde wereld. De moslims mogen over Joden en andere “Dhimmies” zeggen wat ze willen. Ze hoeven niet in de “Leeuw van Vlaanderen” te zitten, of een andere Allah toko om hun vuil te spuiten. Joden, christenen atheïsten en alle anderen mogen zulke dingen niet zeggen. Al zijn ze zo waar als een koe. Wij leggen op ons zelf een zwaar censuur en dat kan op gegeven moment zeer gevaarlijk zijn. De waarheid kan ook op een andere manier worden gezegd, maar het moet gezegd worden. Dat doet u in uw blog PRIMA.

    Like

Reacties zijn gesloten.