Vergeefs wachten op een ‘Free Yarmouk’ Hulp Flotilla om Syrië ’s Palestijnen te redden

mavimarmaraDe Mavi Marmara is weer opgelapt nadat het ‘hulpschip’ in de nacht van 30 op 31 mei 2010 voor de kust van Gaza werd geënterd door de Israëlische marine en een bende gewapende Turkse vredesactivisten terroristen de afranseling van hun leven kregen. Zal de Mavi Marmara binnenkort opstomen naar Jarmoek om er enkele duizenden Syrische Palestijnen te ontzetten? Nou nee, niet echt, tenzij je nog in Sinterklaas gelooft. Palestijnen zijn nooit het zorgenkind geweest van ‘vredesactivisten’. Dat is een fabel. Om het vel van Israël is het te doen. Toen, vandaag en tot in de eeuwigheid: ‘Jewhate for ever‘. 😦

Ik roep de International Solidarity Movement (ISM) op om snel te handelen en uw activisten naar Jarmoek te zenden. De ‘Palestijnen’ van Jarmoek hebben jullie nodig als menselijk schild om hen te beschermen tegen ISIS en tegen de troepen van Assad. Dit is uw kans om aan de wereld te bewijzen dat u meer dan alleen maar antisemieten en Israëlhaters bent en dat jullie écht bezorgd zijn omtrent het welzijn van de ‘Palestijnen’.

rebellen3ISM ‘vredesactivist’ in Jarmoek

Onder het meest elementaire activisten programma verwacht ik van u andere ‘Pro-Palestijnse’ studentengroepen te zien in een massale Campus sit-in en protest voor Jarmoek. Misschien zelfs een Jarmoek Week. U kunt op de vloer gaan liggen en doen alsof uw kelen werden overgesneden.

Ik wacht vol ongeduld op de aankondiging van het Jarmoek Hulp Flotilla, dat dapper het beleg in en rond de buurt doorbreken zal, zodat de zakken van de Jarmoek ‘Palestijnen’ weer volgestopt worden met lang-verlopen geneesmiddelen en dozen gevuld met gebakken lucht.

Ik zal een aanmeldingsformulier ophangen voor alle linkse activisten om als vrijwilliger de kinderen van Jarmoek elke dag van en naar hun scholen te brengen. En wanneer deze lijst zal opgevuld zijn, zal ik een andere vrijwilligerslijst ophangen voor het planten en oogsten van olijfbomen.

Ik roep alle rabbijnen op, die bezorgd zijn om de rechten van de mens, om naar Syrië te reizen en persoonlijk de buitenlandse journalisten rond te leiden doorheen de buurt, zodat zij de wanhopige families kunnen ontmoeten en hun verhalen aanhoren over de verschrikkelijke omstandigheden waarin ze momenteel leven.

En die vrouwen van de Checkpoint Watch groepen, moeten elk checkpoint van ISIS bezoeken om ervoor te zorgen dat de ‘Palestijnen’ vrije doorgang hebben en niet gedegradeerd zijn. En niet te vergeten, ze moeten rechtstreeks de ISIS-soldaten confronteren en hen persoonlijk berispen. Breng uw camera’s mee. En ik verwacht Adalah en andere NGO’s om de broodnodige persoonlijke getuigenissen over de oorlogsmisdaden van ISIS over te dragen aan de onderzoeksteams van de Verenigde Naties.

En voor al die ‘pro-Palestijnse’ activisten groepen die verbazingwekkend stil zijn geweest omtrent Jarmoek de afgelopen twee jaar, herinner ik u eraan dat u onmiddellijk een verklaring van bezorgdheid moet plaatsen op uw website nu dat de ‘Palestijnen’ van Jarmoek in het middelpunt van de belangstelling staan, zodat u niet langer op complete hypocrieten zou lijken. Ik verheug mij alvast dat u toch minstens dat laatste item op mijn lijst volbrengt.

door JoeSettler

ism_hypo


In een vertaling door Brabosh.com van een artikel in The Jewish Press van 13 april 2015; JoeSettler blogt op The Muqata en nu en dan op zijn eigen blog JoeSettler.

3 gedachtes over “Vergeefs wachten op een ‘Free Yarmouk’ Hulp Flotilla om Syrië ’s Palestijnen te redden

  1. Een echt goed artikel… Helaas zijn de Israël-bashers doof en blind voor argumenten en feiten. De hypocriete linkse goedmens heft nu eenmaal de palestijntjes aan zijn hart gedrukt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.