Het Kinderleger van Hamas bereidt zich voor op jihad tegen de Joden +video

Kinderen van Hamas bereiden zich voor op de volgende jihad tegen de Joden

De militaire trainingskampen van Hamas, onder het motto ‘Frontstrijders van de Bevrijding,’ hebben zowat 17.000 Palestijnse mannen aangetrokken in de leeftijd van 15-21 jaar oud. De jonge rekruten werden getraind in het omgaan met verschillende soorten wapens, waaronder pistolen, geweren en mortieren. Ze werden ook ‘opgeleid’ omtrent de noodzaak om Israël te elimineren en in het ‘herstel van Palestijnse rechten’.

Samir Abu Aitah, een 15-jarige jongen die toegetreden is tot de door Hamas geleide milities, zei:

hate-palest3Ik voel me thans erg gelukkig omdat zij me opgeleid hebben in het gebruik van wapens, zodat ik tegen de soldaten van de bezetting kan vechten. De Joden hebben duizenden onschuldige mensen gedood en dat is waarom ik besloot om toe te treden tot het pad van de jihad (heilige oorlog) en tegen hen met wapens te strijden. We willen de Joden verdrijven van ons bezette land.

Een ander 15-jarige jongen, Mahmoud al-Kurd, zei dat hij echt genoten had van te worden getraind met wapens in de Hamas’ kampen. “Onze vijand begrijpt slechts één taal – de taal van het zwaard.” Al-Kurd ’s vriend, Ismail Elayan, eveneens 15 jaar oud, vertelde aan verslaggevers die de trainingskampen bezochten: “Ik besloot om deel te nemen aan het kamp, omdat dit de weg zal banen voor de bevrijding van ons gehele land. Dit is ons grote doel.'” Mohamed al-Najjar, 16 jaar oud, zei dat hij was toegetreden tot de trainingskampen omdat “hij van het martelaarschap houdt”. Hij voegde eraan toe: “Ik wil de weg van de weerstand volgens totdat ik martelaar zal zijn” [gestorven in de strijd tegen de Joden.]

lees hier verder het artikel van Khaled Abu Toameh