Hamaskrant vraagt of Joden werkelijk de wereldeconomie controleren. Raadt het antwoord!

israeli-bedelaarAlle Joden zijn rijk, controleren de beurs, het goud en de diamant, sturen regeringen aan en domineren de media en Hollywood“, behalve dan… die vele honderdduizenden Joden in Israël en in de Diaspora die zonder hulp nauwelijks rondkomen of gewoonweg straatarm zijn en op straat leven wat passanten hen toestoppen zoals bv. de Joodse man hierboven op de Yehuda markt in Jeruzalem, Israël (zie onderaan artikel beeldsessie ‘Armoede in Israël’).

Maar ja, welke gemiddelde niet-Jood en/of moslim zal ons geloven als we zeggen dat al deze macht en fabelachtige rijkdom die aan “de” Joden wordt toegeschreven, in werkelijkheid een boosaardige fabel is? Niemand.

Al Resalah, een nieuwsblad van Hamas, begint een artikel (plaatje rechts) met de volgende suggestieve opmerking:

Vele Arabieren en moslims over de hele wereld spreken over hoe de Joden de wereldeconomie en de beleidslijnen in de belangrijkste landen controleren. Is dit de actuele en bewezen realiteit of zijn het enkel samenzweringstheoriën om het falen te rechtvaardigen van de Arabieren en moslims in de huidige situatie tegenwoordig?

De vraag luidt: Controleren de Joden de wereldeconomie? Wat is de aard van deze controle?

resala2Gezien het feit dat dit de foto bij het artikel is (plaatje hiernaast), weet je wat bij voorbaat het antwoord zal zijn. Het begint door te zeggen dat de Rothschilds meer dan een triljoen dollar (3.000.000.000.000) waard zijn, maar sommige mensen zeggen dat ze meer dan 500 triljoen dollars (500.000.000.000.000) waard zijn, meer dan zeven keer de waarde van elke andere persoon en natie gecombineerd.

We lezen verder in het artikel dat deze familie niet enkel president John F. Kennedy vermoordde maar ook president Abraham Lincoln. Op de een of andere manier hebben ze vermeden dat ze worden genoemd in de Forbes lijst van rijkste mensen ter wereld. Maar dat heeft wellicht te maken met het feit dat de Joden wereldwijd de media in handen hebben.

Dit is (nog steeds volgens Hamas) hoe de Joden de geesten van iedereen controleren. In het artikel wordt zelfs Wolf Blitzer genoemd. Vervolgens volgt er een lijst met namen van bedrijven in high tech en consumentenproducten die in het bezit van Joden zijn of door hen worden beïnvloed.

Jammer genoeg is aan deze auteur van het desbetreffende artikel in de Hamaskrant de meest voor de hand liggende conclusie compleet ontgaan: namelijk dat Joden ook Al Resalah en ook Hamas zelf, compleet onder controle hebben. Zoals rivaal Al Fatah meer dan eens heeft verklaard, sinds elke Arabische gewoonte is om zijn vijanden te beschuldigen van Joods te zijn.

Aldus werden op een bepaald ogenblik ISIS, Syrië, Jordanië, Hamas, Fatah, Egypte, Saoedi-Arabië en zelfs Iran er door hun respectievelijke vijanden ooit van beschuldigd om Zionistisch en/of Joods te zijn. Hoe dan ook, de schattige innovatie die Hamas gebruikt in dit artikel moest het voorwoord zijn met een pretentie van scepsis en objectiviteit, waardoor de samenzweringstheorieën nog meer legitiemer klinken. Kudos!

protocolosPS: het Handvest van Hamas van 18 augustus 1988, wordt gemeenzaam de ‘Protocollen van Hamas‘ genoemd omdat het voor een groot deel gebaseerd is op de beruchte antisemitische Protocollen van de Wijzen van Zion en dat staat er zelfs zo letterlijk in te lezen, zie bv. Artikel 32: “Hun plan [van de Joden] wordt belichaamd in de ‘Protocollen van de Wijzen van Zion’ en hun tegenwoordig handelen is het beste bewijs van wat wij zeggen.”

Die ‘Protocollen’ zijn in werkelijkheid een ziekelijk manifest, waarvan bij herhaling is bewezen dat het om een boosaardig vervalst document ging, maar desondanks blijft het al decennialang een bestseller in de Arabische wereld en in de rest van het Midden-Oosten.


door Brabosh.com, naar een artikel van EoZ van 25 maart 2015


De nieuwe vijand in Israël: armoede!

beggar-israel700x289
beggar2
beggar3
beggar4a
beggar5
BEGGAR JERUSALEM
beggar7
beggar8

Een gedachte over “Hamaskrant vraagt of Joden werkelijk de wereldeconomie controleren. Raadt het antwoord!

  1. Als ong. 12 miljoen Joden de wereldeconomie “beheersen” wat zegt dit dan over de rest van de 7 miljard mensen die deze aarde bevolken????????

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.