Marokkaanse Berbers in Jihad tegen Bart De Wever, de Zwarte Piet is voor de Joden

lamrabat2
Burgemeester van Antwerpen Bart De Wever heeft het weer verkorven voor beroepsrelschopper Abu JahJah en zijn radicale Berbers-Marokkaanse aanhang. Afgelopen zondag in het programma Terzake op de Vlaamse openbare omroep legde De Wever de vinger op een pijnlijke open zweer, met name het falend integratiebeleid in het bijzonder onder islamistische immigranten uit Noord-Afrika. De Wever zei onder meer dit:

Ik heb op geen enkel moment een verband gelegd tussen racisme en radicalisering. Op het vlak van integratie heeft Vlaanderen de trein totaal gemist. En het is dit gefaalde migratie- en integratiebeleid dat aan de basis van de huidige problemen rond radicalisering en Syriëstrijders ligt. Ik heb nog nooit een Aziaat ontmoet die klaagt over racisme.

De Wever zei ondermeer dat racisme te gemakkelijk wordt ingeroepen als een excuus voor persoonlijk falen, vooral door sommige bevolkingsgroepen, zoals de Marokkaanse gemeenschap:

Vooral mensen van Noord-Afrikaanse mensen en gemeenschappen worden afgewezen. Als mensen na vier generaties nog altijd allochtoon zijn en zich allochtoon noemen, heeft dat er iets mee te maken. De attitude van werk zoeken, die moet er zijn. Vooral Berbers. Dat zijn zeer gesloten gemeenschappen, met een wantrouwen tegenover de overheid.

‘Het is de schuld van de Joden, mijnheer’
Bart De Wever kreeg zoals kon verwacht worden de volle laag. De Gazet van Antwerpen pakte gisteren uit met een artikel “Dat verdient mijn vader niet” waarin Rachid Lamrabat, een zelfstandige ondernemer van Marokkaans-Berberse origine, #jesuisberber twitterde en vervolgens in de Antwerpse krant reageerde:

Hij [mijn vader] werkte heel zijn leven hard om zijn kinderen een goede toekomst te geven. Nu moet hij horen dat de Berbers een probleem zijn. Dat verdient hij niet. Hij hoort een schouderklopje te krijgen. Als De Wever dan toch een barometer maakt van open en gesloten gemeenschappen, waar staat de Joodse gemeenschap dan?

jood01Je zou het haast een own-goal kunnen noemen, recht in het eigen antisemitische islamistische kamp, waar Lambarat over zwijgt. Maar hier valt hij openlijk door de mand. De aandacht van het probleem met een omvangrijk aantal gewelddadige en criminele allochtonen van Marokkaans-Berberse origine afleiden naar wie? Alweer naar de Joden dus.

Met natuurlijk dat ene grote verschil dat de Joden geen daders zijn van crimineel geweld maar integendeel de doelgroep zijn van gewelddadig islamitisch racisme en antisemitisme waar helaas nogal wat jonge Berbers in uitblinken.

Bovendien trekken bij mijn weten ontevreden Aziaten en andere minderheden ondanks bittere frustratie en woede ook niet naar Syrië om daar mensen af te slachten. Helaas is de gemeenschap van islamitische Marokkaanse Berbers in België de broedkamer van veel Syriëstrijders, met verhoudingsgewijze zelfs het hoogste aantal van de Europese Unie.

Andere niet-islamitische minderheden, die om wie weet wat voor reden niet aan de bak raken, gaan daarom nog niet moorden en Joden haten. Zou het dan tóch iets met religie te maken hebben?

Wij mij betreft, heb ik totaal geen probleem met open noch met gesloten gemeenschappen. Ieder doet wat hij wil zolang hij/zij niemand schaadt en vooral mij mijn ding laat doen. Alleen met gemeenschappen die recruteren voor de Jihad in Arabistan, Syrië en Irak en openlijk alsook in besloten groepen aanzetten tot Jodenhaat, daar heb ik wèl een reuzegroot probleem mee, in het bijzonder wanneer ze terugkeren als ‘ervaringsdeskundigen’ en hun wraakzuchtige Jihad loslaten op weerloze bevolkingsgroepen.

Bart De Wever is allesbehalve mijn vriend en het Vlaams Nationalistische NV-A absoluut mijn ding niet. Net zomin het Vlaams Belang. Maar een antwoord zoals dat van Rachid Lambarat die duidelijk de Zwarte Piet wil doorschuiven naar de reeds zo zwaar geviseerde Joodse gemeenschap, dat pik in niet. Want de Joden geviseerd door wie? Juist, precies en alléén door Lamrabat’s gewelddadige islamistische volksgenoten waarvan hij niet wil weten dat ze verkeerd bezig zijn.

door Brabosh.com

2 gedachtes over “Marokkaanse Berbers in Jihad tegen Bart De Wever, de Zwarte Piet is voor de Joden

  1. Wat BDW zegt is absoluut de waarheid, alleen moet hij geen onderscheidt maken tussen Berbers en Marokkanen. Het is een verschrikkelijk volk dat zijn reputatie in héél Europa heeft en dat krijg je niet door 1 of meerdere rotte appels in de mand hoor! Het zit in hun genen ingebakken, liegen stelen profiteren. Gisteren toen ik in Antwerpen op een bank zat te rusten kwam er een bus met 3 Marokkaanse jongeren 16+ aan het raam voorbij en kreeg ik een middenvinger! Waarom? en dan zou ik zo iemand in dienst moeten nemen op de arbeidsmarkt? Nooit last gehad met een Vlaamse Jood, een Turk een zwarte Afrikaan enz.
    Maar Marokkanen, daar kan ik een boek over schrijven. Knap van BDW Wilders en De Winter om hun nek uit te steken voor ons, je moet het maar doen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.