Heldenverering van Palestijnse sadisten op officiële Facebookpagina van de Stad Ramallah

ramallah-city2

Dit plaatje werd gisteren, dinsdag 24 maart 2015 geplaatst op de officiële Facebookpagina van de Stad Ramallah in de Palestijnse gebieden. Let wel, de OFFICIËLE Facebookpagina van de Stad en niet de een of andere obscure Facebookpagina een extremistische Palestijn.

Dit is een eigen screenshot van hedenochtend woensdag 25 maart 2015, en zo te zien heeft het plaatje al meer dan 9000 ‘likes’ gekregen. De Jodenhaat gedijt nog steeds in toenemende mate onder de Palestijnen, gevoed en gefinancierd door de overheid van de Palestijnse Autoriteit geleid door de ‘gematigde’ president Mahmoud Abbas, chef van Al Fatah en van de PLO en de “lieveling” van het Westen.

Voor wie vergeten is waarover het hier gaat, even de gruwelijke context schetsen bij dit plaatje:

“Verloren in de Jungle van Ramallah”

Op 12 oktober 2000 waren twee reservisten van het Israëlische leger (Tzahal), korporaal Yosef Avrahami en sergeant Vadim Norzhich, van hun route afgeweken tijdens een patrouille in Ramallah. Hopeloos verdwaald liepen ze recht de armen van een hysterische en bloeddorstige menigte Palestijnen. Er zijn veel manieren om te sterven, maar hun lot wens ik zelfs mijn ergste vijanden niet toe…

In de ochtend van 12 oktober 2000 namen twee reservisten van het Israëlische leger, korporaal Yosef Avrahami en sergeant Vadim Norzhich (Novesche) beiden 33 jaar oud, de verkeerde afslag op de autostrade en werden tegen gehouden door politieagenten van Arafat’s Palestijnse Autoriteit. Zij werden door de agenten voor verhoor opgeleid en naar het politiekantoor in Ramallah gevoerd waar met de ondervraging werd begonnen.

ram05

Dra verspreidde het nieuws van de arrestatie van de twee Israëlische soldaten, die werden vastgehouden voor ondervraging, doorheen de straten van de stad. Spoedig troepten een woeste menigte Palestijnse Arabieren samen voor het politiekantoor en onder het roepen van kreten zoals ‘Dood aan de Joden’ en ‘Allah Akhbar’ drongen een aantal jonge heethoofden doorheen een gat het politiekantoor binnen. Op de 2de verdieping maakten ze een brutaal einde aan het verhoor en begonnen hun barbaarse en kannibalistische verminkingen.

Bij zijn aanhouding toonde de Palestijnse sadist Aziz Tzalha uitdagend zijn handen aan de pers waarmee hij de ingewanden uit de Israëlische soldaat rukte

Avrahami en Norzhich werden afgeranseld, ontelbare keren met messen gestoken, hun ogen uit hun kassen gestoken en hun ingewanden door hun aanvallers letterlijk met blote handen uit hun lichamen gescheurd. Dan sleurde één van de de aanvallers een van de slachtoffers naar het raam en gooide de man naar beneden naar de wachtende menigte.

Op de videobeelden die door een reportageploeg van de Italiaanse RAI-zender werden gemaakt, is vervolgens te zien hoe de aanvaller, de 19-jarige Abed el-Aziz Salha (plaatje hierboven en hiernaast), zijn bebloede handen – bloed van Joden – toont aan het dolle publiek.

De uitzinnige massa sprong direct toe, het gezicht van het slachtoffer werd bewerkt, verpletterd met stenen, voeten en vuisten en zelfs ingebeukt met een zwaar metalen kozijn. Eén Joodse soldaat werd in brand gestoken en doorheen de straat getrokken terwijl de andere islamistische psychopaten rond het lijk dansten en juichten in een waanzinnige, afschuwelijk extase.

Lees hier verder….

Epiloog: Sadisten komen vervroegd vrij
De sadist Abed el-Aziz Salha werd acht maanden na de feiten opgepakt en veroordeeld tot levenslange opsluiting. Zijn mededader kompaan Rami Ibrahim werd pas in november 2006 gearresteerd en veroordeeld tot 40 jaar gevangenisstraf.

Maar lang zullen ze niet achter de tralies verblijven. in oktober 2011 vond een gevangenenruil plaats om korporaal Gilad Shalit weer vrij te krijgen. De twee moordenaars van Ramallah werden reeds in de eerste lichting van de in het totaal 1027 Palestijnse terroristen en massamoordenaars vrijgelaten.

Uiteindelijk zat El-Aziz slechts tien jaar van zijn straf uit en zijn kompaan minder dan vijf jaar. Korporaal Gilad Shalit zelf had ca. 5 ½ jaar vastgezeten ergens in een donker hol in Gaza gegijzeld en bewaakt door Hamas. De ‘misdaad’ van Shalit? Geboren te zijn uit een Joodse moeder…

door Brabosh.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.