Palestijnse prof op Pal TV: ‘Joden brengen de hele mensheid in gevaar’

pmw-fish

Imad Hamoto, ‘professor’ aan de Universiteit van Palestina, Gaza: “Een oude man vertelde me eens: Als een vis in de zee vecht met een andere vis, ben ik er zeker van dat de Joden erachter zitten.” Je zou denken dat Dr. Hamoto, een professor in Studies van de Koran, wat te diep in het glas heeft gekeken maar niets van aan.

hate-palest3Dit is gewoon een onderdeel van zijn  praatprogramma omtrent de Koran, dat wekelijks wordt uitgezonden op de officiële openbare omroep van de Palestijnse Autoriteit (PA TV) van de ‘gematigde’ president Mahmoud Abbas.

Deze uitzending die dateert van vrijdag 27 februari 2015 is bedoeld om de Palestijnse jeugd op te peppen om na het traditionele Vrijdaggebed de straat op te trekken en de boel op stelten te zetten en in bendes op Jodenjacht te trekken. Een traditioneel tijdverdrijf dat erg populair is onder Palestijnse jongeren.

De mensheid zal nooit comfortabel kunnen wonen zolang de Joden een verwoestende corruptie in het gehele land veroorzaken. De mensheid zal nooit in vrede of in welvaart of rustig kunnen leven zolang zij het land beschadigen,” orakelde Dr. Hamoto rustig verder als een volleerde adept van Jozef Goebbels, propagandaleider tijdens het Derde Rijk (1933-1945) van die andere ‘gematigde’ Duitse leider Adolf Hitler.

Doet me denken aan die grappige tweet van Robert Joffe  (@RobertJoffe) van 13 maart jongstleden: “Als er in het bos een boom omvalt en niemand heeft hem horen vallen, is dat dan nog steeds de schuld van Israël?” In het groezelige brein van Dr. Hamoto zal dit zeker beaamd worden. Overigens kan ik mij niet voorstellen dat Dr. Hamoto ook maar 2 minuten zendtijd zou krijgen op onze Vlaamse VRT of de Nederlandse NPO (de voormalige NOS), maar… wat niet is kan nog komen. 😦

Bekijk hier op Palestinian Media Watch (Palwatch of PMW) de volledige antisemitische peptalk van deze Palestijnse imam, rechtstreekse beelden vanuit de Riolen van Gaza. Het enige wat bij de beelden mankeert is de stank, de stank van de beerput van het islamitische antisemitisme in ‘Palestina’.

door Brabosh.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.