Hamas verwikkeld in een pedofiel seksschandaal in de Gazaanse moskeeën

seksschandaalAf en toe een jongetje misbruiken voor of na het Vrijdaggebed in de donkere hoekjes van de Gazaanse moskeeën, daar lijken nogal wat terroristen van Hamas en Co op verlekkerd te zijn. Wie zich afvraagt waarom die terroristen er altijd vermomd bij lopen, vindt hier een mogelijk antwoord: met name schrik herkend te worden door hun jeugdige slachtoffers. 😉

Volgens een bericht van de Egyptische nieuwssite Al Bawaba News van 16 maart 2015, probeert Hamas een groot seksschandaal te verdoezelen dat draait om het misbruik van jonge knapen in een moskee in Gaza. Een prominent lid van Hamas wordt beschuldigd van verrichten van seksuele handelingen met jongetjes, na hen eerst te verleiden met beloften van hen te onderwijzen in de Jihad en de Koran.

MuazSharakhMuaz Wael Taleb Abu Sharakh

Volgens het verhaal deed hij alsof hij de jongens wilde onderwijzen in martial arts (oosterse gevechtskunsten). Hij evalueerde hun ‘optreden’ en als hij gewaar werd dat ze hem niet zouden kunnen weerstaan zou hij ‘zijn gebaar doen’.

Hij vertelde hen dat seksuele handelingen onder de islamitische wet (sharia) wel mochten zolang het maar gebeurde in consensus en hij karakteriseerde de kinderen die voor zijn charmes waren bezweken als echte ‘Moejahadien helden.’ De man vertelde zijn slachtoffers dat hij met hen in contact zal blijven via de sociale media.

Er zijn twee gecompliceerde factoren die Hamas weerhouden om hem te arresteren. Een ervan is dat de seksdelinquent een held is, een symbool der symbolen”, een 45-jarige terroirst die reeds 18 jaar in Israëlische gevangenissen zat tot hij in 2011 werd vrijgelaten als deel van het Shalit akkoord toen 1.027 Palestijnse terroristen en massamoordenaars werden vrijgelaten in ruil voor één enkele soldaat, korporaal Gilad Shalit.

Het twee punt is dat de pedofiel niet afkomstig is uit Gaza maar uit Hebron op de Westelijke Jordaanoever. Hem arresteren zou sectarische problemen kunnen veroorzaken tussen twee verschillende stammen. Bronnen zeggen dat Hamas hem nu uit de Gazastrook zou kunnen smokkelen zodat ze hun handen kunnen losmaken van deze kwestie.

Vanop de lijst van mensen die werden vrijgelaten tijdens het Shalit akkoord zou het kunnen gaan om Maedh ‘Muaz’ Waal Taleb Abu Sharakh, veroordeeld tot 19 keer levenslange opsluiting voor de terreuraanslag op Lijnbus 37 op 5 maart 2003 in Haïfa waarbij 17 mensen werden gedood en 53 anderen gewond werden. Dat was de 27ste aanslag op een bus.

Muaz is afkomstig uit Hebron, een Hamaslid en duidelijk een ‘symbool onder symbolen’ en die ipv. terug naar huis in Hebron, werd uitgewezen naar Gaza conform de voorwaarden van het akkoord.

ara14

Kleine jongetjes hielden ook veel van Yasser Arafat of, was het nu net andersom?

De losse handjes van Arafat
Toen Yasser Arafat op 11 november 2004 overleed, werd Israël onmiddellijk beschuldigd voor het vergiftigen van de Palestijnse terroristenleider. Tot iemand uit het team van Ahmad Jibril vertelde: “Om eerlijk te zijn, de Fransen overhandigden ons het medische rapport waarin werd gesteld dat Arafat gestorven was aan AIDS.”

In feite was dit iets waarvan iedereen uit de onmiddellijke omgeving van Arafat al lang van op de hoogte was. Het was een publiek geheim dat de pedofiele Yasser Arafat door zijn ontelbare homoseksuele contacten besmet was geraakt met Aids. Volgens insiders ging zijn seksuele voorkeur uit naar kleine jongetjes en later naar zijn bodyguards.

door Brabosh.com