Waarom doen politici alsof Islam geen rol speelt in het geweld? [Daniel Pipes]

cam-obamaBrits premier David Cameron en VS President Barack Obama zijn het eens dat geweld Islam perverteert.

Prominente niet-moslim politieke figuren hebben zichzelf in verlegenheid gebracht door de vanzelfsprekende band te ontkennen van de Islam met Islamitische Staat (ISIS) en het islamitische geweld in Parijs en Kopenhagen, zelfs bewerende dat deze indruisen tegen de Islam. Wat hopen ze te bereiken met dergelijke onwaarheden en wat is hun betekenis?

Eerst enkele voorbeelden van dubieuze uitspraken:

President Barack Obama vertelt de wereld dat ISIS “niet islamitisch is” want haar “acties vertegenwoordigen geen geloof, het minst van al het islamitische geloof.” Hij houdt vol aan het “wij zijn niet in oorlog met Islam [maar] met mensen die de Islam hebben geperverteerd.”

[..]

door Daniel Pipes


Klik hier om het artikel verder te lezen op de website van Daniel Pipes Middle East Forum


Een gedachte over “Waarom doen politici alsof Islam geen rol speelt in het geweld? [Daniel Pipes]

  1. Er zijn wel terdege Politici die weten dat de Islam een gevaar is voor de anders denkenden . De Koran staat vol met verzen, welke haar lezers het geweld aanmoedigen .Onmogelijk moet het worden om dat boek ,welke haat uitstraalt en zaait naar andersdenkenden uit te geven.Er moeten heel wat bladzijden uit de Koran verwijdert worden,willen ze als geloof door anderen geaccepteerd worden. Issis gedachtegoed wordt nu , lees haar leer(Koran)in de praktijk gebracht . Dat is het copieren van de Koran. Had de politicus Wilders, PVV toch gelijk? Velen denken nu met hem mee,maar durven niet hardop in de media te praten. De gevstigde orde in W-Europa laten het toenemende kwaad over zich heen gaan en de bevolking die ze behoren te dienen zullen gaan lijden. Israel heeft het al vele jaren zwaar te verduren en kreeg weinig ruggesteun van de West-Europesche democratisch bestuurde landen . Leiders zoals Netanjahoe van Israel,durven hardop de oorzaken te benoemen. Dat zijn waardige leiders voor een volk. Een volk , behoort in vrijheid te wonen ,veilig en zich beschermt te voelen..

    Like

Reacties zijn gesloten.