De onvoorstelbare naïviteit van ChristenUnie kandidaat-senator Beatrice de Graaf [Likoed.nl]

11 maart 1978: Het resultaat van hun 'actie'...Vandaag 37 jaar geleden, 11 maart 1978: De dag van de Coastal Road Massacre, het resultaat van de ‘heldendaad’ van Dalal Mugrahbi, Hussein Fayyad en hun kompanen van Al Fatah…

Likoed.nl: “Beatrice de Graaf, een van Nederlands meest bekende ‘terrorismedeskundigen’, verkondigde deze week tijdens een college op internet dat Yasser Arafat eigenlijk helemaal geen terrorist was, maar een vrijheidsstrijder.”

In de nacht van 9 maart 1978 vertrokken in alle stilte twee kleine rubberboten vanuit Libanon richting het zuidelijk gelegen Israël. Beide boten waren volgepakt met messen, Kalasjnikovs, zware explosieven en 11 Palestijnse terroristen. Al deze terroristen waren lid van de Palestijnse Fatah-organisatie, waar Yasser Arafat sinds 1969 de leider van was. Hun doel was om in Israël aan land te gaan er daar zoveel mogelijk onschuldige (Joodse) vrouwen, kinderen en mannen af te slachten.

Vroeg in de ochtend landden beide boten op het strand bij de kibboets Ma’agan Michael, een kleine boerengemeenschap zo’n 70 kilometer ten noorden van de Israëlische stad Tel Aviv. De elf terroristen renden naar de nabijgelegen snelweg, waar ze een complete bus met meer dan negentig vrouwen, kinderen en mannen wisten te gijzelen die een toeristisch dagtochtje aan het maken waren.

Nadat de gealarmeerde Israëlische politie de bus had klemgereden begonnen de Palestijnse terroristen in het wilde weg te schieten en staken de bus in brand. 39 onschuldige Israëlische burgers werden op brute wijze vermoord. Onder de doden waren Galit Ankwa, twee jaar oud, Ilan Hohman, een peuter van drie, en Naama Hadani, een meisje dat net vijf was geworden. In totaal werden 13 jonge Joodse kinderen afgeslacht.

[..]

door Awi Cohen voor Likoed Nederland


Lees hier het artikel verder op De Dagelijkse Standaard van 11 maart 2015 dds-logo


Israëlisch herdenkingsmonument aan de 'Bus of Blood' Israëlisch herdenkingsmonument opgedragen aan de 38 slachtoffers van de ‘Bus of Blood’, de aanslag van 11 maart 1978. Het monument bevindt zich aan de Kustautostrade nr 2 aan het snelwegknooppunt van Glilot nabij Tel Aviv.

3 gedachtes over “De onvoorstelbare naïviteit van ChristenUnie kandidaat-senator Beatrice de Graaf [Likoed.nl]

 1. Onvoorstelbaar dat deze ChristenUnie dame, die toch moet weten hoe hevig de christenen momenteel door moslims (waaronder de Palestijnen) worden vervolgd, (Nota bene het christendom is in het hele Midden Oosten (de bakermat) weggevaagd) de ‘taqiyya’ van de moslims niet doorziet! Wat naïef!

  Over islamitische misleiding:
  Taqiyya en Kitman is het misleiden door moslims van niet-moslims om de ware bedoelingen van de islam te verhullen en ter verbreiding van de islam.
  De islam kent 2 vormen van liegen/bedriegen:
  Taqiyya= liegen door iets te zeggen wat niet waar is.
  Kitman= liegen door weglating. Een halve waarheid vertellen

  Over de islam en zijn nauwe banden met de nazi’s
  Wist u dat:
  _ De islamitische Palestijnse groot mufti van Jeruzalem Mohammed Amin (Haj) al-Hoesseini de Nazi’s heeft aangezet om alle Joden in Europa uit te moorden?
  De Nazi’s aanvankelijk alle joden wilden verdrijven naar Palestina?
  De groot mufti, die droomde van een nieuw Islamitisch Palestijnse staat met invoering van de sharia, die plannen van de nazi’s heeft weten om te buigen naar genocide van alle Joden in Europa?
  – De groot mufti, ook de mede architect was van de genocide op de joden.
  – Deze mufti met o.a. 30.000 Bosnische moslims als de SS divisie ‘Handzar tijdens de WW2 vreselijk heeft huisgehouden op de Balkan onder de joden, christelijke Serviërs en de Roma’s? Dat ze nóg wreder waren dan de nazi’s?
  _ De groot mufti tijdens de Tweede Wereldoorlog van plan was ook een Auschwitz-achtig vernietigingscomplex met crematorim in het door de Duitsers te veroveren Palestina te bouwen om alle Joden uit Palestina en de Arabische landen te laten vergassen?
  – Deze groot mufti nauw betrokken was bij de oprichting van de Moslimbroederschap en de PLO
  – Deze groot mufti ook de organisator was van het uitmoorden van de Joodse minderheid in Irak?
  _ Deze groot mufti ook de ideologische leermeester was van Yasser Arafat en Saddam
  Hussein en deze misdadigers ook in het zadel heeft geholpen?
  Zie:
  The Nazis and the Palestinian Movement

  _ Hitler en Himmler een zeer nauwe band hadden met deze groot mufti? Zij hadden beiden ook een grote sympathie voor de islam en zij waren ook grote een bewonderaars van – Mohammed en zijn beloning (veel mooie vrouwen) voor in de strijd gestorven soldaten in de hemel. ‘Dat is taal die soldaten begrijpen’, aldus Himmler.

  Zie:
  Adolf Hitler und der Islam

  _ Er sterke historische aanwijzingen zijn dat Hitler zelf ook tot de islam heeft bekeerd.
  _ Dat Hitler voor de oorlog ook de ‘Arabische opstand’ geleidt door de groot mufti in Palestina (1936-1939) financierde, waarbij veel onschuldige Joden en vredelievende moslim tegenstanders werden gedood?
  _ Hitler ook de terroristische Moslim Broederschap financierde?.
  _ De doelstellingen om alle joden uit te moorden en de staat Israël van de kaart te vegen ook de doelen van de islam zijn? Lees:
  Milt u meer weten over de antisemitische uitspraken en daden van de Palestijnse groot mufti Mohammed Amin al-Hoesseini lees:
  http://het-ander-klokje.blogspot.nl/2006/07/7-van-allah-tot-hitler.html

  Huidige PA Mufti (kleinzoon van Mohammed Amin al-Hoesseini): Muslims will kill Jews in name of Islam

  – dit dé echte kern van het Midden Oosten conflict is. (Zie 2b.) Geen conflict over land, maar ten diepste een godsdienst oorlog!
  – In de koran 350 haatteksten staan tegen de niet-moslims/ongelovigen waaronder de mensen van het Boek (Joden en de Christenen)? Waarvan. 79 van hen de moslims ondubbelzinnig oproepen om oorlog tegen hen te voeren, totdat ze zijn onderworpen aan Allah van de islam?

  Koran 26:’Het uur (van de opstanding) zal niet komen totdat jullie (moslims) tegen de Joden vechten. De Jood zal zich achter stenen en bomen verschuilen. Die zullen uitroepen: ‘O moslim, dienaar van Allah, er schuilt een Jood achter mij. Kom en dood hem.’

  – Daarnaast vindt er in alle moslimlanden over de hele wereld in alle moslimlanden een genocide plaats onder de christenen door moslims gepleegd, op een schaal die zijn weerga niet kent!

  Like

 2. Ene Adolf H wilde de Sudetenduitsers bevrijden. Een typisch voorbeeld van een vrijheidsstrijder.
  Hoe praat je recht wat krom is………

  Like

 3. Ongehoord, zoveel onnozelheid. Gelukkig zijn er binnen haar partij ook verstandige mensen, die het op dit punt beslist niet met haar eens zijn.

  Misschien moet deze politica maar onderdak zoeken bij het Christen Democratisch Appel. Daar zitten ook van dat soort naïevelingen. Carnavalsattractie Dries van Agt is daarvan het boegbeeld. Praten als een kip zonder kop kunnen ze als de beste wanneer het over Israël en de Palestijnen gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.