Haatpraat van de dag: ‘Jodenhaat is gerechtvaardigd in de context van het Israëlisch/Palestijns conflict’

dhimmies34

Onder het mom van zogenaamde ‘terechte’ Israëlkritiek tot en met klassieke Israëlhaat, dreunt uit alle luidsprekers op alle straten, dorpspleinen en in de media van de wereld, dezelfde sterotiepe antisemitische citaten die door zowat alle islamisten en hun verdwaasde westerse aanhang worden uitgebraakt, Jodenhaat die we ingepeperd krijgen en onveranderd hetzelfde luidt sinds de geboorte van Jezus Christus en een flinke opstoot kreeg als gevolg van de oprichting van Islam in de 7de eeuw na Chr.

‘Dhimmies aller landen verenigt u’
Sinds de Joden zich niet meer schikken in hun slavenlot als dhimmies onder Islamistische dwingelandij, maar verkozen op te komen voor zichzelf, volk en religie, en vanuit hun soevereine staat Israël in het Midden-Oosten hun gelijke rechten opeisen op het wereldtoneel, heeft de benaming “Jodenhaat” de plaats moeten ruimen voor “Israëlhaat.” In de praktijk blijkt het echter gewoon een andere mantel te zijn om de aloude oude Jodenhaat en -vervolging te vergoelijken en als het even kan te wettigen.

Het volgende speelde zich onlangs af in Lakemba, een buitenwijk van Sydney in Australië. Het blijkt echter een lauwe doorslag van wat zich dagelijks ergens in de wereld afspeelt. Vandaag in Sydney, morgen in Antwerpen, volgende week in Amsterdam of volgende zomer in Londen en volgend jaar weer in Toulouse. Van in New York tot in Parijs wordt steeds hetzelfde thema van de aangekondigde Jodenmoord afgespeeld:

“Jodenhaat is verschoonbaar en soms zelfs gerechtvaardigd zolang dat maar gebeurt in de context van het Israëlisch/Palestijnse conflict.”

Hoezo “gerechtvaardigde Jodenhaat”? Sinds wanneer is haat gerechtvaardigd geworden? En waarom de Joden. En waarom alléén maar de haat jegens Joden blijven conserveren, cultiveren en consumeren alsof het het manna is van De Almachtige of van Allah de Grootste? Hebben we wat gemist? Hebben we iets niet goed begrepen?

Het verborgen kwaad
De islamistische groep Hizb ut-Tahrir werd veroordeeld door leiders van Joodse gemeenschappen nadat vorige maand videobeelden opdoken van een haatbijeenkomst die de groep vorig jaar organiseerde in Lakemba, een buitenwijk van Sydeney, Australië. Tijdens die bijeenkomst die werd gehouden op 25 juli 2014 op het hoogtepunt van Operation Protective Edge in Gaza, beschuldigde Ismail al-Wahwah (plaatje rechts), de geestelijke leider van Hizb ut-Tahrir, de Joden overal in de wereld van corruptie en noemde Joden “het verborgen kwaad”:

Ismail al-Wahwah“De hele wereld lijdt onder [het juk] van de kinderen van Israël… Wie zal de wereld bevrijden van de kinderen van Israël zodat de wereld eindelijk in staat zal zijn om te zeggen dat het zichzelf bevrijd heeft van dat verborgen kwaad?

“Deze missie zal volbracht worden door niemand anders dan jullie, o moslims… Het smeulend vuur van de jihad tegen de Joden zal blijven branden.

“De Dag des Oordeels zal niet komen totdat de moslims tegen de Joden vechten… Jullie Joden zullen morgen wel zien wat jullie zal overkomen – oog om oog, bloed om bloed, vernietiging om vernietiging.”

Hizb ut-Tahrir’s woordvoerder Uthman Badar trachtte vervolgens uit te leggen dat in de context van de “brutale Israëlische agressie in Gaza” de uitspraken “volkomen ongepast” waren. “Wanneer zij uit hun context worden genomen, kunnen alle soorten belachelijke beweringen worden gedaan,” zei hij.

Een doorzichtige leugen
Echter, directeur Peter Wertheim van de Afgevaardigde Raad van het Australische Jodendom, zei dat pogingen om dergelijke commentaren te vergoelijken, die nauwelijks een protest tegen Israël zijn te noemen, een “doorzichtige leugen” zijn. Hij zei:

“Al-Wahwah’ bombastische frasen gaan veel verder dan enkel Israël. Hij beschuldigt het gehele Joodse volk van het verspreiden van corruptie over de hele wereld van om het even welke soort  en geeft een bloedstollend parool door aan moslims om door middel van geweld en bloedvergieten “de hele wereld te bevrijden van het Joodse volk.”

Dit is meer dan enkel maar aanzetten tot haat. Het komt neer op aanzetten tot geweld… [Het] zou moeten resulteren in een vervolging van al-Wahwah door de DPP, onder sectie 20D van de NSW Anti-Discrimination Act.”

Australia/Israel & Jewish Affairs Council afgevaardigd directeur Colin Rubenstein zei dat de opinies en agenda van Hizb ut-Tahrir “volledig in strijd zijn” met de kernwaarden van onze democratische gemeenschap. “De autoriteiten zou zeker moeten overwegen wat de meest effectieve manier is om de schade te beperken die ze veroorzaken, of dat nu mogelijk is door het gebruik van bestaande of verbeterde anti-haat wetgeving of zelfs grotere wettelijke beperkingen leggen op hun activiteiten,” voegde hij eraan toe.

Dvir Abramovich, voorzitter van de B’nai B’rith Anti-Defamation Commission, zei dat hij “woedend en geschokt” was door dit soort uitspraken. “Het is absoluut noodzakelijk voor communautaire leiders om zich uit te spreken tegen de laster, haat en demonisering van Joden zoals deze in de film worden getoond, en op te staan en neen te zeggen tegen haatzaaiers en tegen elke vorm van racistische uitspraken waar en wanneer die ook maar opduiken,” zei hij.

door Brabosh.com

hizb-ut-tahrir-Australia

Aanhangers van deIslamistische groep Hizb-ut-tahrir manifesteren in Sydney voor de oprichting van een “Kalifaat Australië.”


in een vrije vertaling door Brabosh.com naar een artikel van Gareth Narunsky in The Australian Jewish News van 6 maart 2015


3 gedachtes over “Haatpraat van de dag: ‘Jodenhaat is gerechtvaardigd in de context van het Israëlisch/Palestijns conflict’

 1. De moderne Jodenhaat in westerse landen is vooral te vinden bij de “Gutmenschen” van de links liberale “As van het Verraad”. Deze haat, genaamd ‘terechte’ Israël-kritiek, vindt plaats vindt in de context van het Israëlisch/Palestijnse conflict”. Men kan de haat beschrijven als zeer “winstgevend product”. De Joden en de Arabieren kunnen van deze Multiculturele politiek-correcte kringen de tyfus krijgen; of eventueel andere aardige ziekte uit de Haagse medische encyclopedie. Jodenhaat (cq Israël haat) zou ze geen zier interesseren, zou het niet zo veel winst schuiven vanuit Arabische OPEC landen en stinkend rijke islamitische organisaties. Meer dan 40 jaar lang genieten generaties van politici, top media, “intellectuelen”, en universiteiten van exorbitante bedragen (in dollars? Euro’s?) op hun offshore rekeningen. “Terechte Israël kritiek” helpt ze de hypotheek te betalen, hun kas spekken, genieten van hun rum punch op het strand van Grand Cayman. Als ze met pensioen gaan, genieten ze van echte Zwitser Leven en kopen een mooie villa’s op de Bahama’s. Lang leve de Joden haat!!! IT’S BIG BUSINESS!. Deze smerig soort links/liberaal mens, dat tientallen jaren de politiek en media en zijn greep heeft, is tevens er niet vies van zijn eigen volk te verraden. Ook verraad is een handelbare product. PECUNIA NON OLET. Voor een vuist vol dollars of Euro’s importeren ze – op bevel van hun opdrachtgevers – een tsunami van gevaarlijke islamitische monsters uit het midden oosten en Afrika. In Europa bouwen ze door deze “service” hele divisies van Mujahedeens (Soldaten van Allah) die paraat staan de autochtone bevolking aan te vallen. Waarschijnlijk gebeurt dat ook in Australië. Anders kan het men niet uitleggen, dat dezelfde mensen die tientallen Australiërs bij de aanslagen in Bali op 12 oktober 2002 en 5 oktober 2005 hadden vermoord. mogen openlijk demonstreren en roepen voor de verdelging van blanke Australiërs en oprichten van het Kalifaat?
  DIT IS ZIEKELIJK.

  Like

 2. Dan zou Palestijnenhaat ook gerechtvaardigd mogen zijn in de context van het Palestijns/Israëlisch conflict.

  “De hele wereld lijdt onder [het juk] van de kinderen van Palestina. Wie zal de wereld bevrijden van de kinderen van Palestina zodat de wereld eindelijk in staat zal zijn om te zeggen dat het zichzelf bevrijd heeft van dat verborgen kwaad?

  “Deze missie zal volbracht worden door niemand anders dan jullie, o Joden… Het smeulend vuur van de heilige strijd tegen de Palestijnen zal blijven branden.

  “De Dag des Oordeels zal niet komen totdat de Joden tegen de Moslims vechten… Jullie Moslims zullen morgen wel zien wat jullie zal overkomen – oog om oog, bloed om bloed, vernietiging om vernietiging.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.